Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Alicia Vikanders nya steg med Michael Fassbender – startar teaterskola

27 apr, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
nu har makarna alicia vikander och michael fassbender ansökt om att öppna teaterskola. Wow!
Sedan en tid tillbaka bor Alicia Vikander och maken Michael Fassbender tillsammans i Portugal, och under pandemin har de nu kommit fram till att de vill sadla om – och planerar nu öppna en skola på södra Irland!
Annons
10 saker du vill veta om Alicia VikanderBrand logo
10 saker du vill veta om Alicia Vikander

Göteborgs-tösen Alicia Vikander bor sedan en tid tillbaka Lissabon i Portugal. Hon och maken Michael Fassbender beslutade sig för att flytta dit, efter de tröttnat på att vara bosatta i London, England. Men nu verkar det som att de suktar uppåt igen. I alla fall lite, eftersom Göteborgs-Posten nu rapporterar om att Alicia Vikander och hennes skådespelarmake Michael Fassbender vill öppna en skola på södra Irland!

Nya steget för paret

Alicia Vikanders kära Michael Fassbender växte upp i staden Killarney på södra Irland, och det är just där paret vill öppna en teaterskola, något som Irish Examiner skriver om. Hollywood-paret är taggade, i alla fall om man frågar Alicia Vikanders mamma Maria. För på Facebook skvallrar mamman om att paret är minst sagt ”entusiastiska” inför planerna på att starta upp skolverksamheten.

Annons

”Det här är väldigt coolt. Michael och Alicia är båda två väldigt entusiastiska över att starta en skådespelarskola i Killarney”, skrev stolta mamma Maria Fahl Vikander på sociala medier enligt GP.

Byggnaden som de nu ansökt om att starta verksamheten i ägs redan av Fassbenders familj, innan drevs där en restaurang och strax efter det ska det ha varit en frisörsalong. Dock är det inte skrivet i sten, för landstinget har ännu inte tagit något beslut gällande familjens ansökan på att bedriva teaterskola i byggnaden.

Alicia Vikander om relationen med Michael Fassbender

Hollywood-skådisen Alicia Vikander är tjejen från Västkusten som tagit hela filmvärlden med storm. Redan som tonåring fick hon sin första roll i SVT-serien Andra Avenyn. Därefter har vi sett henne i flera stora roller, bland annat i hyllade filmer som The Danish Girl och Ex Machina.

Varken Alicia Vikander eller maken är speciellt öppna om privatlivet i intervjusammanhang, men nyligen lyfte Alicia lite grann på locket om relationen med Michael Fassbender. Hon öppnade upp om den nya vardagen de nu lever i samband med pandemin – att de levt nära inpå varandra mer än vanligt.

Annons

– Eftersom vi i vanliga fall reser hela tiden kunde man ju inte låta bli att tänka: ”Herregud, jag hoppas att det här kommer att funka bra.” Och det har jag hört att andra i vår sits också tänkte. De senaste tolv åren har jag aldrig varit hemma så här länge, varken själv eller med min man. Men det fina är att om man har turen att vara i en lycklig relation så kan det faktiskt bli något ganska romantiskt av den här situationen. Och bara det faktum att vi inte har strypt varandra är ju ett gott tecken, haha. Vi har faktiskt lyckats göra det bästa av situationen och njuta av den, berättade Alicia Vikander i en intervju med Damernas värld i höstas.

Foto: TT

Annons