Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Molly Hammar i Så mycket bättre 2022 – här är allt du vill veta om henne

24 okt, 2022 
Molly Hammar artist
Molly Hammar är aktuell i den nya säsongen av tittarfavoriten Så mycket bättre. Men hur bra koll har du egentligen på artisten? Vi reder ut allt du vill veta om henne – från karriären till kärlekslivet.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Molly HammarBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Molly Hammar

Molly Hammar, 27, slog igenom år 2011 när hon som femtonåring deltog i Idol. I programmet sjöng hon sig in i svenska folkets hjärtan och hamnade på en fjärdeplats i tävlingen.

Sedan dess har hon släppt flera hitlåtar, såsom Tell her, Get to know me first och Love me blind. Vi har också fått se henne i Melodifestivalen två gånger. År 2015 deltog hon med bidraget I'll be fine och 2016 med låten Hunger.

Molly Hammar

Kanske har du även lyssnat på populära Känn en doft av kärleken, som Molly sjunger i? Hon gjorde nämligen rösten till Nala i den svenska versionen av Disneys nya version av Lejonkungen.

Molly Hammar medverkar i Så mycket bättre 2022

I årets upplaga av TV4:s succéprogram Så mycket bättre är Molly Hammar en av artisterna som deltar. I den trettonde säsongen av programmet intar både nykomlingar och Så mycket bättre-veteraner Gotlandsladan – och Molly är lite av båda.

Molly Hammar Så mycket bättre

Även om hon är ny som gäst på Grå Gåsen har hon faktiskt tidigare synts i programmet 2020. Då sjöng hon tillsammans med Silvana Imam i hennes tolkning av Benjamin Ingrossos låt Tror du att han bryr sig. Eftersom Benjamin och Molly är nära vänner blev det en riktig fullträff, och Mollys intåg möttes av glada miner och hurrarop.

Annons

Den som inte får nog av Mollys skönsång kan tacka sin lyckliga stjärna, för hon kommer medverka i Så mycket bättre 2022 hela säsongen ut!

Molly Hammar om kärlekslivet: “Träffar ingen”

I samband med sin Idol-medverkan blev Molly Hammar snabbt ett namn på mångas läppar, men inte bara på grund av sitt artistskap – utan även för sitt kärleksliv. I Idol träffade hon Robin Stjernberg, som också deltog i musiktävlingen och slutligen landade på en andraplats. När Molly var 16 år blev hon tillsammans med fem år äldre Robin, varpå de höll ihop i nästan två år.

Det var strax efter att Robin vann Melodifestivalen med bidraget You som det började knaka i fogarna, och på sommaren 2013 tog det slut.

Molly Hammars kärleksliv

Sedan relationen med Robin Stjernberg har Molly inte tillkännagett någon ny partner. I en intervju med Aftonbladet i somras bekräftade artisten att hon är singel, men att förhoppningen om kärlek ändå finns där.

Annons

– Jag träffar ingen just nu och jag jobbar bara. Det är inte mitt fokus just nu. Det kanske blir plus fem i slutet av sommaren, jag vet inte. Jag hoppas det, sa artisten till tidningen efter att ha gett betyget “minus” till sitt kärleksliv.

Molly Hammar verkar dessvärre ha haft det lite motigt i dejtingdjungeln. En av killarna hon dejtat tycker hon hade en särskilt otrevlig attityd, vilket resulterade i att hon skrev låten Douchebag. I premiäravsnittet av Så mycket bättre tolkar Maja Francis disslåten och Molly avslöjar att killen i fråga förstod att låten handlade om honom när den släpptes.

Molly Hammar douchebag

Men insikten verkar inte ha lett till något förändrat beteende, snarare tvärtom. När killen förstått att han var Mollys inspiration verkade han nämligen se det som en möjlighet till lite klirr i kassan.

– Han ringde upp mig och bara: var är mina fem procent? Sådan jävla douche, säger Molly i programmet.

Så mycket bättre sänds på lördagar klockan 20:00 på TV4 och TV4 Play.

Annons