Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Anders Bagges bonusbarn har vuxit upp – här är Daniel i dag

18 feb, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Anders och Johanna Lind Bagge.
Melodifestivalen-aktuella Anders Bagge fick inte bara sitt livs stora kärlek när han hittade Johanna Lind Bagge. Han fick också en bonusson.
Annons
5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigareBrand logo
5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigare

Under lördagskvällen går den tredje deltävlingen av årets Melodifestivalen av stapeln, och på scenen kommer vi bland annat få se Linda Bengtzing, Lisa Miskovsky och Lancelot Hedman. Och den kanske lite överraskande akten Anders Bagge.

Han är ju som bekant mest känd som mysfarbrorn i Idoljuryn, en roll som han haft i tolv säsonger.

Anders och Johanna Lind Bagges kärlekssaga

Anders Bagge är också gift med Fröken Sverige-vinnaren och hudterapeuten Johanna Lind Bagge. De hade känt varandra i över 16 år innan de föll för varandra. De kom att gifta sig sommaren 2018, och har stått stadigt vid varandra sida. De har också gjort en massa saker ihop, som realityprogrammet Cirkus Bagge.

Annons
Anders och Johanna Lind Bagge gifte sig i Eric Ericsonhallen i Stockholm.
Anders och Johanna Lind Bagge gifte sig i Eric Ericsonhallen i Stockholm.

De har tidigare varit öppna med att de försökt skaffa barn ihop, men gav till sist upp det. Något de berättade om i Carola Häggkvists program Carolas advent.

– Det finns väl ingenting jag hellre hade önskat än att ha haft egna barn, men nu är jag 52 snart och nu får det bli djur resten av mitt liv, sade Anders Bagge i programmet.

Men Johanna Lind Bagge har en son sedan ett tidigare förhållande med Djon Claussen. Daniel heter han, och föddes 2000.

Djon Claussen, Johanna Lind och sonen Daniel på event 2010.
Djon Claussen, Johanna Lind och sonen Daniel på event 2010.

Första mötet med Anders Bagge

Mamman minns tillbaka till första gången som hon träffade sin blivande make, och hur hon slogs av hur fin Anders Bagge var mot sonen.

Annons

– Första gången vi träffades var på en middag hemma hos Anders tillsammans med några andra vänner. Jag var då gift och hade med mig min lilla son Daniel. Jag minns att det var något speciellt med Anders eftersom han direkt dök ner på golvet och lekte med Daniel medan alla andra vuxna satt och åt middag, berättar hon i en intervju med tidningen Hemtrevligt efter att de fallit för varandra och fortsätter:

– Jag insåg att han är en person med ett stort hjärta – och så känner jag även idag. Vi fortsatte ha kontakt efter det där mötet men har under alla år bara umgåtts på ett vänskapligt plan.

Annons

Då och då dyker Daniel upp på mammans sociala medier. Som i våras när de hade en trevlig dag i Skåne.

”Date med min prins Daniel i Malmö. Mammas lilla stora pojke”, skrev Johanna Lind Bagge då.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons