Andie MacDowell.
9 kändisars gråa hår-trend på röda mattan
1:02

Efter reklamen: 9 kändisars gråa hår-trend på röda mattan

(1:02)

Slå på ljud

Andie MacDowell skrev in sig i Hollywoodhistorien med romcom-klassikern Fyra bröllop och en begravning, och även om hon har gjort mycket sedan dess så är det fortfarande den filmen hon förknippas mest med. 2021 hyllades hon dock för den hjärtskärande Netflix-serien Maid, där hon spelar mot sin dotter – Margaret Qualley.

24 år gamla beautyprodukten får dig att se pigg ut på nolltid – historien bakom klassikern

Nu följer Margaret inte bara i sin mammas fotspår när det gäller karriären, men också looken. Nyligen kablades det ut bilder från hennes bröllop med musikern Jack Antonoff, där Margaret Qualley också är sin mamma upp i dagen utseendemässigt. Den vackra bruden hade dagen till ära sitt svarta, tjocka hår klippt i en snygg page, lekfullt stylat i busiga vågor. Frisyren går absolut att härleda till den som Andie hade i Fyra bröllop och en begravning, även om Andie hade lockigare hår.

Andie MacDowells dotters fina bröllop

Till skillnad från sin mamma i 90-talsfilmen valde Margaret Qualley dock väldigt enkla vita klänningar till sitt bröllop, som ägde rum i New Jersey. När paret sa ja till varandra inför kändisgäster som Taylor Swift och Lana Del Rey (och givetvis mamma Andie MacDowell) bar Magaret en vit sidenklänning med halterneckskärning och djup urringning. Det matchade hon med vita ballerinaskor.

Ricki Lake bar tupé i fem år – fick håret tillbaka med skandinaviska produkten

Margaret Qualley på sitt bröllop.

Margaret Qualley var överlycklig på sitt bröllop.

Foto: TheImageDirect.com/TT

Senare under kvällen bytte Margaret till en annan vit klänning, en romantisk knälång variant med luftiga ärmar och vita ränder.

Margaret Qualley och Jack Antonoff.

Margaret Qualley bytte klänning till en annan mot kvällen.

Foto: Daniel W McKnight / MEGA
Mest läst