Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

TV4-profilen om kärleken Mian Lodalen – så träffades de

24 jan, 2024 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Anna Bennich och Mian Lodalen.
I höstas gick TV4:s relationsexpert Anna Bennich och författaren Mian Lodalen ut med att de är ett par.
Nu berättar de för Expressen om sin relation – och hur de träffades.
– Det är ganska skönt för mig att slippa vara relationsexpert där hemma, säger Anna Bennich.
Annons
Se saker lyckliga par gör på helgerna – för att få relationen att hållaBrand logo
Se saker lyckliga par gör på helgerna – för att få relationen att hålla

SMånga känner igen Anna Bennich, 50, från Nyhetsmorgon i TV4, där hon är en återkommande relationsexpert. Men det senaste året har hennes egna relationer också väckt uppmärksamhet i media.

I början av 2023 gick hon ut på sina sociala medier och berättade att hon och maken Andreas Dahlin hade separerat, efter att följarna hade börjat spekulera i huruvida maken var otrogen. Anna berättade då att beslutet om skilsmässa främst hade legat hos henne, och att det inte rörde sig om någon otrohet.

I september berättade Anna sedan att hon träffat en ny partner – 11 år äldre författaren Mian Lodalen. Paret ses ute i vimlet emellanåt, och intervjuas av Expressen på röda mattan till nya filmen Stockholm bloodbath. Men när tidningen undrar hur de egentligen träffades från början är paret hemlighetsfulla.

Annons

– Vad ska jag svara? Nej, men vi… Det var ett tag sedan som vi sågs på en grej ihop med gemensamma vänner, säger Anna Bennich och får medhåll av flickvännen.

Anna Bennich om relationen med Mian Lodalen

Att var i en relation med en utbildad relationsexpert har sina fördelar menar Mian Lodalen.

– Jag har i och för sig en ådra av att jag liksom är expert på allting. Så då är jag ju även relationsexpert. Men allvarligt, det är klart att det är ett plus, säger hon till Expressen.

Anna Bennich fyller i:

– Hon brukar själv säga det hemma: ”Nu är jag ingen relationsexpert, men så här ligger det till”. Så det är ganska skönt för mig att slippa vara relationsexpert där hemma.

Annons