Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Anna Paquin försvarar sin sexuella läggning – efter kommentaren

23 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Anna Paquin och Stephen Moyer.
I juni är det pride-månaden i USA, något som bland annat uppmärksammas av True blood-skådespelaren Anna Paquin, som själv är bisexuell.
I samband med att hon skrev om den kommande månaden kritiserades hon för att hon är bi men samtidigt gift med en man – något hon snabbt slog tillbaka mot.
”Jag är stolt bisexuell som är gift med en fantastisk människa som råkar vara man”, skriver Anna Paquin på Instagram.
Annons
Hollywoods mest ikoniska kändisparBrand logo
Hollywoods mest ikoniska kändispar

38-åriga Oscarsbelönade skådespelaren Anna Paquin är sedan 2010 gift med sin gamla True blood-kollega Stephen Moyer, 51, som hon också har två barn med.

Men när Anna, som är bisexuell, uppmärksammade att det i juni är pride-månaden i USA, och att hon inte kommer tolerera homofobi bland kommentarerna på sin Instagram.

”Människorna som visade sin trångsynthet i kommentarerna på mina senaste bilder, ni kan väl trycka på avfölja-knappen med en gång”, skrev hon på Instagram.

I samband med det fick hon en kommentar om just sexualitet – där det var en person som kritiserade att Anna Paquin valt att gifta sig med en man fast hon är bisexuell.

”Trött på att se 'bi'-kändisar som konstant hyllar det men där det ändå slutar med att det är konventionellt gifta med män med flera barn, och lever det så kallade vita staket-livet”, skriver personen i kommentaren.

Annons

Anna Paquin svarar på kritiken

Anna Paquin var då snabb med att bita tillbaka, och postade en bild på kommentaren på sin Instagram Story, med ett svar.
”Ah, ja... den där 'du är inte queer nog'-skiten”, skriver skådespelaren.

Hon valde sedan att lägga ut ett inlägg på Instagram där hon försvarade sin make.

”Jag är stolt bisexuell som är gift med en fantastisk människa som råkar vara man”, står det på bilden.

Till bilden skriver Anna också: ”Om inte han har ett problem med det, varför skulle någon annan?”. Hon lägger också till flera hashtaggar, som ”kärlek är kärlek” och ”bipride”.

Anna har tidigare pratat om hur hon fortfarande är bisexuell, även om hon är gift med en man – något en del inte verkar förstå.

– Är du fortfarande straight när du är med någon? Det betyder inte att du inte är det om du skulle göra slut med dem eller om du skulle dö. Det hindrar inte ens sexualitet från att existera. Det fungerar inte riktigt så, sa Anna i en intervju med Larry King.

Källa: Buzzfeed.

Annons