Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Babben Larssons stora lycka – förlovad med hemliga kärleken

15 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Babben Larsson
Årets julvärd Babben Larsson har kilat stadigt med sin kille i ungefär tre år.
Nu avslöjar hon att de är förlovade.
Annons
VIDEO: Julvärdar genom tiderna – från 1959 till 2022Brand logo
VIDEO: Julvärdar genom tiderna – från 1959 till 2022

Det var 2019 som programledaren Babben Larsson, 66, mötte kärleken igen. De träffades på en dejtingapp och blev snabbt förälskade i varandra.

– Han bodde i närheten av där jag har mitt fritidshus och dök då upp i mina algoritmer. Vi tog en första dejt, en lunch, och det var trevligt så vi bestämde oss för att ses igen. På den vägen är det. Ganska snart kände jag, och han också, att vi skulle lämna dejtingsajten och köra. Och det känns fortfarande väldigt bra, har hon tidigare berättat till Expressen.

Därför håller Babben sin kille hemlig

Vem personen är har Babben Larsson hållit hemligt, och så kommer det nog att förbli.

– Jag kan inte förstå varför han måste bli en offentlig person när han inte är det från början. Så kul är det inte alla gånger. Han är en jättebra person för mig, han stöttar mig. Han är absolut en fantastisk partner helt enkelt på alla sätt och vis. Det är faktiskt helt galet att hitta någon via en dejtingapp som vi gjorde för två år sedan och att det blir en så pass bra match, faktiskt. Det trodde jag inte, det kan jag säga, sade hon tidigare till Aftonbladet.

Annons

Babben förlovade sig med hemliga kärleken på midsommar

Under tisdagsförmiddagen presenterades Babben Larsson som SVT:s julvärd. Efter det valde hon att avslöja en annan sak.

– Jag har varit förlovad ett tag, det hände i midsomras, det är en klassiker, säger hon till Aftonbladet och visar upp sin förlovningsring.

Babben har tidigare berättat att hon vågade ge sig ut och leta efter kärleken igen när hennes exmake Bernt Westerlund gifte om sig. Hon tipsade då också andra om att våga söka upp upp kärlek – även om det är på nätet.

– Ja, man måste ju våga sticka ut där och leta på allvar. När mitt förra ex gifte sig med en ny kvinna så kände jag att nu får du fanken komma igång och dejta i alla fall. Så då gjorde jag det, jag provade några olika appar, men den här gången fungerade det, det var jättekul och vi har det jättemysigt, säger hon.

SE OCKSÅ: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las VegasBrand logo
SE OCKSÅ: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las Vegas

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons