Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Björn Borgs okända bonusdotter Bianca har vuxit upp – och fått barn

23 feb, 2022 
AvJessica Rådne
Fotograftt, Instagram
patricia borg och bianca
Björn och Patricia Borg har ett gemensamt barn plus tre bonusbarn från tidigare relationer. Så här ser livet ut idag för familjens enda dotter Bianca!
Annons
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Tennisstjärnan Björn Borg, 65, gifte sig med sin Patricia, 52, för tjugo år sedan. Med sig in i äktenskapet hade hon de två barnen Bianca Norrman och Kasper Norrman, medan han hade sonen Robin Borg. Tillsammans fick de snart Leo Borg som idag är 19 år och går i sin pappas atletiska fotspår.

patricia born med barnen bianca och kasper norrman
År 2002, Patricia Borg med sina barn från en tidigare relation, Bianca och Kasper Norrman.

Bianca sticker ut i syskonskaran som familjens enda dotter. Nu ska vi kika närmare på hennes liv idag.

Patricia Borgs första barnbarn Neo

Bianca är Patricias förstfödde. Hon var 7 år gammal när mamma gifte sig med den nya bonuspappan Björn. När Patricia väntade Bianca, led hon av illamående. Det framkom när Patricia var gravid med sitt och maken Björns gemensamma barn, och vågade sig på en gissning av kön.

Annons

– Jag tror att det blir en flicka. Den senaste tiden har jag nämligen mått illa. Och så var det precis när jag skulle föda min dotter Bianca, menade Patricia i Aftonbladet 2002.

Men det blev som bekant ingen flicka, utan ut kom lille Leo.

För ett år sedan var det däremot Biancas egen tur att få barn, och Patricia Borg att bli mormor!

Bianca Norrman gifte sig 2021

Bianca har ett öppet konto på Instagram där hennes drygt 500 följare får ta del av vardagens bestyr. ”För att vara oersättlig måste du alltid sticka ut”, skriver Bianca i sin presentation. På bilderna syns hur hon gärna ägnar fritiden åt att lyfta skrot i gymmet och umgås med maken Jacob som hon gifte sig med i somras. Ett av Biancas stora glädjeämnen är förstås även sonen Neo som kom till världen i januari 2021.

När Neo fyllde ett år postade mormor Patricia en bild med barnbarnet på sitt och maken Björns gemensamma Instagramkonto Familjen Borg.

Annons

”Idag är det första födelsedagen för den här snygga mannen Neo. Må dina föräldrar Bianca och Jacob göra den så lyckligt som möjligt vill tills dess att vi ses nästa gång!”, skrev Patricia.

Jobbar som legitimerad fysioterapeut

Idag har Bianca hunnit fylla 26 och är utbildad fysioterapeut. I ett Instagraminlägg från nyårsafton 2021 summerar Bianca året med orden:

”Behöver jag ens säga vad höjdpunkten 2021 var? 21 januari och 3 juli, bebis å giftemål. Och när jag fick gå tillbaka till jobbet och samverka med människor igen och när vi började tävla i crossfit... många höjdpunkter trots pandemi må jag säga!”

Nyfiken på de andra syskonen i familjen Borg? Se hur de har vuxit upp och lever idag här!

Källa: Aftonbladet

Foto: TT, Instagram

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons