Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Brooke Shields dotter strålar i skådespelarens galaklänning

09 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Om man har en mamma som gått på galor som Golden globe genom åren så behöver man inte shoppa klänningar till gymnasiebalen som alla andra.
När Hollywoodstjärna Brooke Shields dotter Rowan skulle hitta den perfekta balklänningen behövde hon inte leta längre bort än i mammas garderob.
”Jag trodde det var en speciell kväll när jag var nominerad till en Golden globe och bar den här klänningen 1998”, skriver Brooke Shields på Instagram.
Annons
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

När Hollywoodstjärnan Brooke Shields, nu 56 år, var nominerad till en Golden globe-statyett för sin roll i serien Kära Susan, så kom hon klädd i en glamourös röd klänning till den exklusiva galan.

När det nyligen var dags för Brooke Shields dotter Rowan att gå på sin studentbal för gymnasiet så fick den vackra klänningen åter igen se dagens ljus. I stället för att gå till en dyr klädbutik så shoppade hon i den mest exklusiva butiken i Hollywood – sin mammas garderob.

Brooke Shields känslor efter dotterns klädval

När Brooke Shields fick se sin 18-åriga dotter i sin Golden globe-klänning så blev det minst sagt känslosamt för henne. På Instagram visar hon nu upp dottern i den röda klänningen. Sjalen som Brooke Shields matchade klänningen med på galan valde dock dottern bort – hon valde i stället att ha bara axlar och armar.

”Jag trodde det var en speciell kväll när jag var nominerad till en Golden globe och bar den här klänningen 1998, men inget hade kunnat förbereda mig på att se min dotter ha den på sig på sin bal. Stolt mamma”, skriver Brooke Shields på Instagram.

På en av bilderna härmar Rowan också sin mammas ikoniska pose från röda mattan.

Om det delades ut ett pris för vackrast klänning på studentbalen så kan vi nog räkna med att Rowan tog hem det priset – det är svårt att slå en Golden globe-klänning!

Annons