Carina Bergs bild från nyrenoverade lägenheten
Carina och Erik Berg har fått barn
0:36

Efter reklamen: Carina och Erik Berg har fått barn

(0:36)

Slå på ljud

Carina Berg och maken Erik fick sitt andra gemensamma barn i början av mars, dottern som fått namnet Juno. Sonen Otto, och Carinas son Holger som hon har från äktenskapet med Kristian Luuk, har fått ett litet syskon, och i samband med att familjen utökats tyckte Carina och Erik att det var läge att flytta till ett nytt boende.

Därför döpte Carina Berg dottern till Juno – berättar om namnvalet

I höstas la makarna vantarna på en ny lyxig våning i Stockholm, med inflytt lagom till Junos födsel.

– Vi har växt ur vår lägenhet och den här lägenheten, den är så härlig, berättade Carina om lägenhetsköpet i podcasten Gynning och Berg hittar sig själva.

Carina Bergs nya bild från renoverade lägenheten

Tanken var att Carina och Erik skulle köpa en lägenhet som inte behövde renoveras. Vi har tidigare kunnat följa makarna i deras egna serie Bergs drömkåk, där de totalrenoverar ett sommarhus som de köpt. Men ja, det där med att inte köpa ännu ett renoveringsobjekt gick inte riktigt enligt plan.

– Det är ett renoveringsobjekt och det har vi tummat på att vi inte ska köpa. Och sen när vi klev in där så var det som när vi klev in i ”drömkåken”, alltså vårt hus på landet, vi vill bo här, sa Carina Berg i podcasten.

Visar upp den färdiga hallen

Carina Berg har tidigare delat med sig av bilder från renoveringskaoset. Och nu delar hon med sig en bild av en färdig hall!

”En hall redo för trebarnsfamiljs-tornadon!”, skriver Carina Berg i inlägget där hon visar upp den färdiga hallen där vi ser fiskbensparkett, stukatur och en urtjusig lampa.

Och från bilder som Carina delat från renoveringen innan så ser vi samma golv och stukaturer, och färg!

Carolina Gynnings beslut tre månader innan förlossningen

Inspireras av kändisarna – fina barnnamn från 2021

Carolina & Carina om att vara småbarnsmammor (igen!) vid 40+

Mest läst