carola och kronprinsessan victoria
1:38

Efter reklamen: Kronprinsessan Victorias födelsedagar genom åren

(1:38)

Slå på ljud

Den 14 juli fyllde Sveriges kronprinsessa Victoria 44 år. Det sedvanliga firandet på Solliden, Öland såg i år annorlunda ut. Kungafamiljen var på plats men allmänheten fick inte samlas för att ge sina gratulationer vid rundeln framför Sollidens slott.

Däremot hölls i vanlig ordning Victoriakonserten i Borgholms slottsruin. På scen stod bland annat Carola som nu hyllar kronprinsessan för hennes fina personlighet och bemötande.

Prinsessan Estelle fick Carolas ballonger

”Helt fantastisk och så genom-äkta är hon varje gång vi möts. Och även det hon utstrålar genom tv-rutan och i sitt ämbete. Heja Kronprinsessan Victoria”, skriver Carola i ett inlägg på Instagram med bilder från årets Victoriakonsert.

Carola beskriver hur mötet efter konserten med kronprinsessan och de andra medlemmarna ur kungafamiljen var ”väldigt avslappnat och trevligt”. Carola tog med sig ballonger från scenen och överräckte till Victoria som i sin tur gav dem till prinsessan Estelle att hålla.

Fina bilderna på Carola Häggkvist med föräldrarna – avslöjar familjesorgen

Prins Philips nervösa stund i studion

Carola beskriver samtalet som hon hade med kungligheterna, hur ett minne från förr dök upp.

”Time flies. Och det gjorde även mina skor och skrattsalvorna när Prinsen berättade om sina upplevelser med mig då vi var i studion tillsammans på hans svensexa då vi sjöng duett tillsammans.. ha ha Oj oj, så nervös han var då, berättade han igen. Kungen & Drottningen lyssnade ivrigt och log ikapp!”, skriver hon i sitt inlägg, och tillägger:

”Tack igen, för alla fina samtal och möten upp genom åren.”

Här kan du se Victoriakonserten 2021

Victoriakonserten 2021 sändes i SVT på onsdagen. Om du missade den eller vill titta igen, finns konserten att streama på SVT Play. Klicka här för att komma dit.

Titta in i 6 svenska kändisars lyxiga sommarhus