Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Cher om att hitta kärleken i mogen ålder

06 nov, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Cher och pojkvännen Alexander Edwards.
77-åriga artisten Cher har hittat kärleken i mogen ålder, i 40 år yngre producenten Alexander Edwards.
Innan paret blev tillsammans var Cher övertygad om att hon aldrig skulle dejta något som är mycket yngre än henne – något hon fått backa ifrån.
– Det jag har lärt mig är att det aldrig är för sent, säger hon till People.
Annons
5 saker om Cher som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Cher som du kanske inte visste

77-åriga världsstjärnan Cher är inte rädd för att gå sin egen väg – vare sig det handlar om karriären eller kärleken. Sedan ett år tillbaka är hon tillsammans med den 37-åriga producenten Alexander Edwards. Parets stora åldersskillnad har minst sagt blivit uppmärksammad i sociala medier, och Cher berättar nu i en intervju med People att hon inte hade några planer på att dejta någon som var 40 år yngre än henne, men att det råkade bli så ändå.

– Jag hade sagt till alla mina kompisar ”vi är för gamla för att dejta riktigt unga män, och jag skulle aldrig bli kär över sms”. Och så gick jag och gjorde exakt vad jag sa att jag inte skulle göra, säger artisten till magasinet.

Annons
Cher och Alexander Edwards.
Cher och pojkvännen efter en romantisk middag.

De två träffades för första gången på modeveckan i Paris förra året, och pratade i en kvart – sedan fick Alexander Chers nummer av en gemensam vän. Det var sedan genom mobilkontakten som de föll för varandra.

Cher: ”Han får mig att skratta”

Artisten är inte naiv, och vet att många tycker det är underligt att de har en så stor åldersskillnad. Men samtidigt vill hon inte förvägra sig lycka bara för att andra kanske har åsikter.

–Jag hatar när folk säger att folk är speciella, men många människor säger att jag är speciell, så jag kan säga att han är speciell. Oavsett vad som händer så älskar jag att vara med honom. Han får mig att skratta och vi har roligt ihop. Det jag har lärt mig är att det aldrig är för sent. Om du skrev ut all statistik så skulle du säga ”Tja, det här är ju dödsdömt”. Men vi har varit tillsammans ett år, och om det bara skulle bli ett år så skulle det ändå vara värt det, säger hon till People och fortsätter:

Annons

– Om du har glädje kan du inte tänka på hur länge det kommer hålla. Du måste tänka på hur det känns och leva i nuet.

Annons