Cleo Kinnamans första ord om relationen med Joel – 2 år efter skilsmässan.

I början januari 2019 blev det känt att Joel Kinnaman, 40, och dåvarande hustrun Cleo Kinnaman, 28, valt att gå skilda vägar. Ex-paret hade gått och gift sig under lite spartanska omständigheter i USA 2015, och ceremonin var enkel och hölls hemlig för allmänheten.

Det var inte förrän året efter som Joel Kinnaman avslöjade att han och Cleo Kinnaman i största hemlighet knutit hymens band, och under själva vigseln fanns inte ens några släktingar på plats.

JOEL OCH KELLY GALE BLEV ETT PAR STRAX INPÅ SKILSMÄSSAN

Skilsmässan blev, som tidigare nämnt offentlig i början av 2019, men separationen kan ha skett långt innan. För det tog inte lång tid innan Joel Kinnaman kopplades samman med supermodellen från Göteborg, Kelly Gale, 25.

Och rätt hade väl fåglarna som viskat om deras kärlek, för visst är Joel Kinnaman och Kelly Gale ett stabilt kärlekspar idag – och de lever Hollywood-livet borta i Los Angeles.

JOEL KINNAMAN OCH EX-FRUNS NÄRA RELATION

Även Cleo Kinnaman har gått vidare och hittat kärleken på nytt. Men kärleken till ex-maken består – konstnären tillika tatueraren har tidigare berättat att hon och Joel brukar fira jul och midsommar ihop med hans familj.

– Vi pratar jätteofta och ses. Vi har en jättenära relation, berättar Cleo Kinnaman i podcasten Bathina - en podcast.

Hon fortsätter förklara att hon dock försöker ge Joel Kinnaman och nya flickvännen lite utrymme:

– Jag försöker låta dem bygga sitt egna liv utan att jag är där, man vill inte vara det där jobbiga exet liksom, säger hon i podcasten.

CLEO KINNAMAN OM RELATIONEN TILL KELLY GALE

Cleo Kinnaman känner inte Kelly Gale så värst bra, men de har firat en midsommar ihop och skålat med varandra över en middag där även Joel Kinnaman var med. Även fast hon hoppas på att hon och Kelly Gale i framtiden ska få en närmare relation så tar hon det lite lugnt just nu.

– Jag backar bort lite. Jag vill inte vara så påträngande och just nu känner jag att det är bra med lite avstånd.

LÄS MER:

Alla häpnar över bilden på Greta Thunberg som liten

Meghan Markle och prins Harry visar upp sin lyxiga bakgård

Carolina Neurath om sorgliga situationen efter skilsmässan: ”Barnen ska må bra”

Heidi Klums dotter Leni har vuxit upp – nya bilderna visar