Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Demi Moores starka ord till gravida dottern Rumer

23 dec, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT, Instagram
Rumer Willis, Derek Richard Thomas, Demi Moore, Bruce Willis
I veckan berättade Rumer Willis att hon är gravid.
Det betyder att frånskilda föräldrarna Bruce Willis och Demi Moore blir morföräldrar för första gången.
Annons

Från slutet av 80-talet och hela vägen fram till 00-talet var Demi Moore, 60, och Bruce Willis, 67, ett av Hollywoods mest omskrivna par.

5 saker om Demi Moore som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Demi Moore som du kanske inte visste

De gifte sig 1987 och äktenskapet höll fram till 2000.

Exparet fick under sin tid ihop tre döttrar: Rumer, 34, Scout, 31, och Tallulah, 28. Bruce Willis är också pappa till döttrarna Mabel, 10, och Evelyn, 8, som han har tillsammans med hustrun Emma Heming Willis, 44.

Döttrarnas lycka över Demi Moores och Bruce Willis relation i dag

Trots skilsmässan har skådespelarna fortsatt att ha en god relation och är än i dag goda vänner. Och även om det kanske inte var så lätt alla gånger har de enligt barnen gjort sitt bästa för döttrarnas skull.

– Nu i efterhand är jag tacksam för hur mycket mina föräldrar ansträngde sig. Jag behövde aldrig dela upp mina semestrar eller födelsedagar. De ansträngde sig alltid för att delta i familjeevenemang ihop och vara så mycket familj som möjligt, snarare än två separata sådana. Jag tror att det påverkade mycket, har Rumer Willis tidigare sagt.

Annons

Nyligen delade minstingen i barnaskaran, Tallulah, med sig av en bild på sig själv sin mamma och pappa.

”Jag älskar mina föräldrar och min familj. Det gör jag, det gör jag, det gör jag”, skriver hon till bilden på Instagram.

Demi Moore och Bruce Willis ska bli morföräldrar

Nu ska Demi Moore och Bruce Willis bli mormor och morfar. Äldsta dottern väntar nämligen sitt första barn tillsammans med pojkvännen tillika musikern Derek Richard Thomas.

Det avslöjade Rumer Willis i veckan på Instagram där hon delade bilder på sin gravidmage.

Ghost-skådespelaren delade senare samma bildspel på sina sociala medier och meddelade hur uppspelt hon är.

”Jag går in i min heta, knäppa och galna mormor-era”, skriver Demi Moore.

Den blivande mormodern lade nyligen också ut en bild från sin dotters ultraljudsundersökning där hon tillsammans med bland andra Tallulah fanns med som stöd.

”Jag säger hej till det lilla knytet! Är överlycklig för din skull, min älskade Rumer. Det är en ära att få följa din resa in i moderskapet, och jag längtar efter att få välkomna det här barnet till världen”, skriver Demi Moore till bilden.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons