Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Erika Perssons intima projekt med vännen

13 jan, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT/Instagram.
Gunilla Perssons dotter Erika Persson har vuxit upp, och börjat på college i hemlandet USA.
Nu planerar hon att göra en manual för män som har sexuella relationer med kvinnor, då hon ser stor utvecklingspotential på området.
”Då det är så liten procent kvinnor som får orgasm när de har sex med män så väljer vi nu att skriva en sexmanual”, skriver hon på Instagram Story.
Annons
TV: Det här gjorde Svenska Hollywoodfruarna – innan HollywoodBrand logo
TV: Det här gjorde Svenska Hollywoodfruarna – innan Hollywood

Erika Persson har varit en välbekant figur för svenska folket sedan hon var en liten flicka, då hennes mamma Gunilla Persson började vara med i Svenska Hollywoodfruar på TV3. Under årens lopp har Erika vuxit upp i rutan, och sedan programmet lades ner har man kunnat följa hennes liv på hennes och Gunillas sociala medier, där de delar sina liv inför många tusentals följare.

Nu har Erika Persson hunnit växa upp, bli myndig och börja på college i USA. De som följer kändisdottern vet att hon är frispråkig kring det mesta – allt från psykisk ohälsa och droger till politik och kroppssyn kan diskuteras på hennes sociala kanaler.

Gunilla Perssons dotters nya projekt

På senaste tiden har Erika Persson startat ett nytt projekt tillsammans med en vän. De ska göra en slags manual för män som har sexuella relationer med kvinnor, då de har tröttnat på den bristande kunskapen som verkar finnas. Det skriver Nyheter 24.

Annons

”Då det är så liten procent kvinnor som får orgasm när de har sex med män så väljer vi nu att skriva en sexmanual. Det ska täcka allt ifrån förspel till hur man pratar med sin partner om vad man gillar och inte gillar”, skriver Erika Persson på Instagram Story, där inläggen försvinner automatiskt efter ett dygn.

Hon skickade också ut en fråga till följarna för att få mer åsikter om vad det behövs skrivas om.

”Ni som har sex med män. Vad vill ni att de gör mer av och vad vill ni att de gör mindre av”, undrade Erika.

Se också: 4 svenska kändisbråk vi minnsBrand logo
Se också: 4 svenska kändisbråk vi minns
Annons