Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gunilla Perssons rädsla efter dottern Erikas insjuknande

25 aug, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt/Instagram
Gunilla Perssons rädsla efter dottern Erikas insjuknande
Gunilla Perssons dotter Erika Persson har precis fyllt 19. Nu berättar Gunilla om dotterns insjuknande – och oron över sin mamma Iris hälsa.
Annons
Det här gjorde Svenska Hollywoodfruarna – innan HollywoodBrand logo
Det här gjorde Svenska Hollywoodfruarna – innan Hollywood

Gunilla Persson, känd från realityserien Svenska Hollywoodfruar, lever sitt liv i Los Angeles med dottern Erika Persson och sin mamma Iris. I tv-serien fick tittarna en inblick i familjens vardag, och den första säsongen som de medverkade i var dottern Erika bara åtta år. Vi har mer eller mindre sett henne växa upp framför kamerorna.

Hyllningen till Erika Persson

Och nu har hon fyllt 19! I ett kärleksfullt inlägg på Instagram både hyllade och grattade Gunilla sin dotter på födelsedagen.

”Kan ni tänka er att det här lilla miraklet som skiner ikapp med sin mormor på första bilden från NYC fyller NITTON år idag den 18 augusti och mamma som är född den 18 februari fyller 95 och ett halvt år”, skrev Gunilla i ett långt inlägg på Instagram när Erika fyllde år, och fortsatte:

Annons

”GRATTIS älskade flickan min, du och Mimi är mitt allt på jorden. Jag älskar dig mer än det finns ord att beskriva”.

Oron efter dotterns sjukdom

Men utöver att fylla 19 har Erika Persson nyligen varit sjuk. Hon insjuknade efter att hon vaccinerats mot covid-19, något som fick mamma Gunilla att tveka på hur hon skulle göra med sin 95-åriga mamma Iris. Men tillslut beslutade hon sig för att mamma Iris skulle få vaccin hon också.

”Mamma ska vaccineras imorgon klockan 11.00 med Pfizer vaccin. Nu hoppas vi och ber att allt går bra. Jag har tvekat länge eftersom Erika blev så väldigt sjuk. Jag kände absolut ingenting alls, men stackars Erika fick hög feber med illamående”, skriver Gunilla Persson i ett nytt Instagram-inlägg.

Hennes mamma Iris är inlagd på sjukhus, så om hon skulle reagera på sprutan så finns det hjälp att få på plats.

”Men jag tänker att om mamma ändå är på sjukhuset så får hon ju vård direkt om det blir biverkningar. Det är läskigt nu med covid som har blivit så mycket värre igen”, skriver Gunilla vidare.

Annons