Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ex-maken Jesper Rodhborns fina ord till Anna Brolin efter skilsmässan

30 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Anna Brolin och Jesper Rohdborn.
Nyligen gick Anna Brolin och Jesper Rodhborn ut med att de skiljer sig.
Nu hyllar exet sin tidigare partner och mamman till hans barn.
Annons

I slutet av april berättade TV4-profilen Anna Brolin, 41, att hon och maken sedan nio år, Jesper Rodhborn, 47, väljer att gå skilda vägar. Under sina år tillsammans fick exparet sönerna Lionel, 4, och Elton, 6.

I ett gemensamt uttalande på Instagram gjorde de klart att sönerna är främsta prio under separationen.

TV: 6 saker du vill veta om Anna BrolinBrand logo
TV: 6 saker du vill veta om Anna Brolin

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, skrev de på sina respektive sociala medier-kanaler och tillägger:

”Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras.”

”Går från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, säger Anna Brolin och Jesper Rodhborn.
”Går från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, säger Anna Brolin och Jesper Rodhborn.

Rodhborns hyllning till Anna Brolin

Och det har de hållit. Men i helgen, när mors dag firades, passade Jesper Rodhborn på att hylla sin tidigare partner.

Annons

”Är otroligt tacksam både över min egen och mina barn mamma varje dag – och idag förtjänar ni att hyllas lite extra. Tack för allt ni gör för mig och mina (våra) barn”, skriver han på Instagram story och fortsätter att gratulera Anna Brolin, sin egen mamma och resten av världen mödrar på den stora dagen.

Anna Brolin om stressen i vardagen

I en intervju med Amelia, som gjordes strax innan de gick ut med skilsmässan, berättade Anna Brolin om den negativa stressen som kan uppstå när man bollar barn med ett körigt jobb.

– Det är när klockan börjar ticka mot skolstart och fyraåringen trotsar. Den typen av stress tycker jag är mycket mer jobbig. Jag försöker göra det till en lek så långt det går. Övertala, förhandla, lirka. Till sist är klockan så mycket att fyraåringen inte får sätta på sig täckbyxorna själv. Då får man snabba på och det tycker han inte är så roligt och ger sig i väg under protest, säger hon i och berättar hur hon gör för att komma i balans:

– Jag tror det är väldigt svårt med balans när man har småbarn och jobb. För mig är nyckeln närvaro. Att vara så närvarande jag kan i den mån det går. Då är det lättare att hitta någon form av harmoni, även om det går snabbt.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Se också: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barnBrand logo
Se också: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn
Annons