Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Felix Herngren och alla hans barn – här är de idag

19 okt, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
felix herngren med sina barn och fru
Felix Herngren har legat i.
Med sex barn och en bonusson är det konstant full rulle hos familjen Herngren.
Här är tv-mannens alla barn idag!
Annons
TV: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamlaBrand logo
TV: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla

Regissören, komikern, skådespelaren och grundaren till framgångsrika produktionsbolaget FLX – Felix Herngren, 54 – har en stor familj med ungar till höger och vänster. Snart har han så många barn att han nästan skulle kunna starta ett eget fotbollslag.

Felix Herngren blev pappa som ung

Som 24-åring fick Felix Herngren sitt första barn – och efter det har han fått ytterligare fem knoddar – under en period på 22 år. De tre äldsta barnen Fanny, 30, Vera, 25, och Leo, 21 har han tillsammans med exfrun Jenny Myrberg, som han separerade från 2003. De tre yngsta barnen Bill, 15, Iris, 10, och Lisa, 8 har han med sin nuvarande fru manusförfattaren Clara Herngren, 48. Clara har också 21-åriga sonen Nils från en tidigare relation, som Felix Herngren är bonuspappa till. Vilket gäng va!

Annons

Fanny Herngren-Rosén

30-åriga Fanny Herngren-Rosén jobbar likt sin far även hon med filmproduktioner, och enligt jobbsajten LinkedIn är hon just nu anställd på bolaget Söderberg Agentur. Och för den som har ögat med sig, så hade äldsta dottern Fanny även en liten roll som flygvärdinna i pappa Herngrens film Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann från 2013. Fannys privatliv präglas av livet med maken William Rosén, 32, och lilla dottern Milou, 1, där de bor på kungliga Djurgården i Stockholm. När klockorna slog för äldsta dottern Fanny och William var det en stolt pappa Herngren som delade med sig av bilder från kyrkan ute på Djurgården.

Vera Herngren

Vera Herngren är numera 25 år gammal och likt sin syster, och sin far (!) är hon inne i filmproduktionens stora värld. Bland annat har hon arbetat som regiassistent för Netflix-succén Störst av allt och även den hyllade Björnstad på HBO Nordic. Vera Herngren debuterade också som reklamfilmsregissör med en reklamfilm för Johnny´s Mayo våren 2020.

Annons

När Vera Herngren gick och fyllde hälften till 50 under våren, var bonusmamma Clara Herngren bland de första att gratulera på bemärkelsedagen.

”Somliga har det där lilla extra. Vera har det, fast mycket mer. Hon är den coolaste modigaste roligaste kvinnan, bonusdottern och syster man kan önska”, hyllades hon på Claras sociala medier.

Leo Herngren

Än är pojken Leo Herngren blott 20 år gammal och enligt sajten LinkedIn studerar han numera på ESCP business school – som anses vara världens äldsta handelshögskola. Skolan verkar i Paris, London, Berlin, Madrid, Warszawa, och Turin, med huvudverksamhet i Paris. Om allt går som det ska beräknas Leo Herngren vara klar med sina studier vid handelshögskolan 2024. Utöver sina studier har man även skymtat Leo i Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann där han hade en statistroll som en pojke på kyrkogården.

Nedan, en bild som pappa Herngren delade med sig av på sonens födelsedag i fjol.

Annons

”Både smärtsamt och underbart när ens barn kliver in i vuxenvärlden. Åren gick så förbannat fort!”, gjorde Felix Herngren klart.

Bill Herngren

Femtonåringen Bill är fortfarande bara barnet – men likt sina äldre syskon har även han haft en statistroll i Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

På födelsedagen hyllades Bill av mamma Clara på sociala medier.

”Det finns ingen som roastar mig så bra som du! Inte heller någon som städar så lite som du. Men finns inte heller någon så fin och alldeles underbar som du”, skrev mamma Clara.

Iris och Lisa Herngren

Näst yngsta barnet Iris, 10, bor med sina päron, sin bror Bill och lillasyrran Lisa på anrika Östermalm i Stockholm, och inte nog med det – utöver sin far är hon nog den som synts mest i rutan. Detta eftersom hon spelar Alex (Felix Herngren) och Annas (Mia Skäringer) dotter Wilma i TV4- tillika Felix Herngren-serien Solsidan. Minstingen Lisa Herngren, 7, verkar vara den enda av barnen som sluppit medverka i någon av pappas filmer eller produktioner.

Se också: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
Se också: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
Annons