Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Filip Lamprechts nya erkännande om relationen med Peg Parnevik

26 maj, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Filip Kaspersen Lamprecht och Peg pernevik
I en ny intervju med Martin Björk reder Filip Lamprecht ut hur det egentligen står till mellan honom och Peg Parnevik.
Annons
Fem snabba med Filip LamprechtBrand logo
Fem snabba med Filip Lamprecht

När Filip Lamprecht vann Let's dance tillsammans med danspartnern Linn Hegdal härom helgen hyllades dans-ekipagets prestationer till skyarna av både vänner och familj. Men någon som inte kommenterat vinsten offentligt överhuvudtaget är hans flickvän Peg Parnevik, och när hon tog sitt pick och pack för att hänga med familjen i Florida började många höja på ögonbrynen. Är Filip Lamprecht och Peg Parnevik fortfarande ett par, eller inte?

Filips avslöjande om Peg – så ligger det till

Nu öppnar Filip Lamprecht upp om hur det egentligen står till i relationen med Peg Parnevik i en ny intervju med Martin Björk.

– Det är jättebra, ja-a vi mår så bra, säger Filip Lamprecht efter han fått frågan om hur det står till mellan paret egentligen.

Annons

– Det var jobbigt i början för folk var så elaka mot henne, och där gick det för långt, säger Filip Lamprecht i Intimt med Björken och menar på sin resa i Let's dance – vilken fått hans flickvän Peg Parnevik att hamna i mitten av en hatstorm. Där Peg har fått motta en hel del elaka kommentarer från människor som hade åsikter om deras relation.

– Och jag satte ner foten, men det har varit tufft för henne. Och för mig är det ju tråkigt när jag väljer att ställa upp i någonting så slutar det med att det blir bakslag för henne, fortsätter Filip Lamprecht förklara.

Filips ord om hatstormen mot Peg

De finns en del där ute som känner igen Filip Lamprecht från innan det att han dansade hem tävligen i Let's dance. Tidigare har man sett kändissonen dyka upp lite då och då i Pegs familje-såpa Parneviks på TV3. Nu gör Filip klart att han kanske inte helt tycker att man klippt serien fördelaktigt för Peg. Något han tror ligger till grund för den hatstorm Peg nu fått utstå.

Familjen Parnevik firar ny säsong av realitysåpan Parneviks på TV3 - och Filip Lamprecht är med och håller hand med sin Peg.
Mia Parnevik, Jesper Parnevik Penny Parnevik, Peg Parnevik och Filip minglar runt 2018 i samband med en ny säsong av TV3-serien Parneviks.

– Många har ju fått för sig att hon, av någon anledning, inte är snäll mot mig. Och i Parneviks så kanske klipptes det lite så, alltså det var ju inte schysst mot henne. Folk ser ju inte allt som händer runt om, och serien fick väl inte henne att se as-skön ut... Men hon är as-skön!

Filip svar på tal om uppbrottsryktet med Peg

Och när programledaren Martin Björk återigen frågar om Filip och Peg Parnevik fortfarande är ett par – nickar han som svar.

– Ja, ja! Nej, nej! Ja absolut det är jättebra, förtydligar Filip.

Peg parnevik och Filip på mingel under rockbjörnen 2018
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht i vimmlet på Rockbjörnen 2018.
Annons