Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Peg Parneviks hyllning till ex-pojkvännen Tayler

24 maj, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
peg hyllar ex-pojkvännen, numera bästisen Taylor på sociala medier.
Efter veckor av tystnad passar Peg Parnevik på att hylla sin ex-pojkvän Tayler på sociala medier. Se den fina bildserien här!
Annons
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

När Filip Kaspersen Lamprecht vann Let's dance tillsammans med danspartnern Linn Hegdal härom helgen hyllades dans-ekipaget prestationer till skyarna av både vänner och familj. Men någon som inte kommenterat vinsten offentligt överhuvudtaget är Peg Parnevik.

Peg Parnevik paus från sociala medier – efter hatstormen

I samband Filip Kaspersen Lamprecht medverkan i årets säsong av Let's dance fick Peg motta en hel del elaka kommentarer från människor som hade åsikter om deras relation. Och trots att både hon och Filip satt ner foten och bett folk att lägga av, så ska hatstormen mot Peg ha fortsatt. Vilket gjorde att Peg Parnevik tog ett kliv tillbaka från sina sociala medier.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt. Det är ju min upplevelse och mitt val, berättade Filip Kaspersen Lamprecht i en intervju i P4 Extra.

Annons

Pegs planer: Flytta till USA med exet

I flera veckor har spekulationer om deras relation har avlöst varandra – trots att både Filip och Peg flera gånger har dementerat att de skulle ha gjort slut. Och nyligen när Peg Parnevik gjorde klart att hon planerar flytta till USA tillsammans med sitt ex, och numera bästa vän Tayler, blev förvirringen hos följarna om än mycket större. Peg förklarar dock i podden att de två egentligen inte definierar sig som ex fastän de en gång varit ihop, hon säger:

– Jag och Tayler har pratat om det, vi är inte ex på riktigt, det är att ta i med tårna lite. Men vi connectar väldigt bra. Vi träffades första dagen i skolan och blev supernära, vi blev förvirrade och tänkte ”ska vi vara tillsammans nu”?, säger hon.

I höstas kom de två ännu lite närmre varandra, berättar hon vidare och gör efter en lyssnarfråga klart att de planerar flytta till Los Angeles för en kortare period.

Annons

– Men ja, jag funderar på det, inte typ en längre period. Jag och Tayler vill flytta till LA en stund.

Peg Parneviks hyllning till exet – efter tystnaden om Filip

I det senaste podcastavsnittet av Pillowtalk berättar Peg att den senaste tiden präglats av otur, drama och bråk, och att nu är viktigt för henne att äga sina egna känslor. Detta utan att nämna någonting om relationen med Filip Kaspersen Lamprecht. Men strax efter det nya avsnittet släpptes, publicerar Peg Parnevik en härlig bildserie på sin ex-pojkvän Tayler.

”Ily”, skriver hon följt av flera hjärtan – en förkortning av I love you.

”Jag drömde om Tayler i natt”, skojar lillasyster Philippa under Pegs hyllning till exet, och Peg svarar upp med ett skratt... Ett internskämt som få förstår.

Annons