Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Peg Parneviks tystnad efter Filip Lamprechts vinst med Linn

21 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT
Filip Kaspersen Lamprecht med Linn Hegdalm, och Peg Parnevik.
Efter att Filip Kaspersen Lamprecht vann Let's dance gratulerades han av många, både okända och kända personer, på Instagram – men inte av flickvännen Peg Parnevik.
Nu berättar Peg att det finns saker som folk inte vet om bakom kulisserna.
– Det har hänt så mycket mer drama, säger Peg Parnevik i podcasten Pillowtalk.
Annons
Fem snabba med Filip LamprechtBrand logo
Fem snabba med Filip Lamprecht

Filip Kaspersen Lamprecht vann Let's dance tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, och har hyllats av vänner, familj och kändisar som varit imponerade av hans prestationer i dansprogrammet.

Men en person vars hyllningar har lyst med sin frånvaro är flickvännen Peg Parnevik. Under säsongen har hon varit öppen med att hon tyckt det varit väldigt jobbigt med Filips medverkan i Let's dance, då det både har triggat hennes ätstörningar, men också för att pojkvännens uppmärksamhet i tv gjort att Peg fått mängder av hat på sociala medier.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt. Det är ju min upplevelse och mitt val, berättade Filip Kaspersen Lamprecht i en intervju i P4 Extra.

Annons

Peg Parneviks tystnad efter Filip Kaspersen Lamprechts vinst

Varken inför eller efter finalen har Peg Parnevik grattat eller hyllat pojkvännen på sociala medier, och spekulationer om deras relation har avlöst varandra – även om både Filip och Peg flera gånger har dementerat att de skulle ha gjort slut.

I det nya avsnittet av podcasten Pillowtalk som Peg har tillsammans med sin syster Penny Parnevik, så menar artisten Peg att det har hänt mer bakom kulisserna som hon inte kan dela med sig av då det är privat.

– Det har blivit otur på otur på otur, det har hänt så mycket mer drama som jag inte kommer säga i podden för det är privat, säger Peg Parnevik i podcasten.

Hon utvecklar trots det och konstaterar att hon har hamnat i bråk.

– Jag har hamnat i småtjaffs med alla, allting som kunde gå fel har gått fel. Det är bisarrt. Vi var på en inspelning, av alla personer som var där så var det en person som jag bara ”varför är den här människan här”? Och det hade varit så mycket bråk.

Artisten menar att det har varit viktigt för henne att äga sina egna känslor.

– Jag kände att jag måste ta tillbaka min kontroll över mitt liv, jag styr, jag bestämmer. Jag bestämmer hur jag känner och hur jag reagerar på saker, jag styr mina känslor.

Annons