Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Förhållandet mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht över: ”Ex”

19 jun, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Peg Parnevik kallas för Filip Lamprechts ex.
Nu verkar det som att förhållandet mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht är slut.
I P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow pratar Let's dance-vinnaren om svåra tiden.
Annons
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

Den senaste tiden har det spekulerats hej vilt huruvida Peg Parnevik och Filip Lamprecht fortfarande är ihop eller inte.

Det var när han började dansa i Let's dance som ryktena om att de gjort slut tog fart på sociala medier, något som intensifierades när de avföljde varandra på Instagram. Peg Parnevik fick i samband med Filip Lamprechts medverkan i program ta emot en mängd elaka och hatiska kommentarer, något som var jobbigt för paret.

Har dementerat uppbrottet

I intervju efter intervju har Filip dock dementerat ryktena om att de gjort slut.

– Jag kan säga emot det. Det är spekulationer, alltihopa. Det är ingenting som är nytt heller, det gillas att spekuleras och det är inte så dramatiskt, vi mår bra, säger han exempelvis i en intervju i P4 extra och får sedan den raka frågan om de fortfarande är ett par.

Annons

– Vi är fortfarande tillsammans, säger han.

På samma sätt lät det när han var med i Martin Björks Youtube-serie Intimt med Björken.

– Det är jättebra, ja-a vi mår så bra, säger Filip Lamprecht efter han fått frågan om hur det står till mellan paret egentligen, säger han där och slår sedan fast att de fortfarande är ihop.

Orden om Peg: ”Ex”

Men nu verkar det ha ändrats. I P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow kallar programledaren Ison Peg för hans ex.

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra? Det känns som att även om ni gör olika saker och olika världar blir det att man lägger ihop er på något sätt. Hur länge tror du att det kommer att vara och vad måste man göra för att bryta den storylinen, frågar han.

Och Filip Lamprecht rättar inte Ison Glasgow utan svarar på frågan.

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag vet inte om man ska försöka bryta det. Det får bara vara som det är. Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt, säger han.

Annons