Peg Parneviks vändning i relationen med Kristin Kaspersen
Fem snabba med Filip Lamprecht
1:28

Efter reklamen: Fem snabba med Filip Lamprecht

(1:28)

Slå på ljud

Filip Lamprecht är son till Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht, och barnbarn till Barbro ”Lill-Babs” Svensson, och har mer eller mindre växt upp i rampljuset. Han har även synts en del i tv-serien Parneviks, i och med att han sedan flera år tillbaka är tillsammans med Peg Parnevik.

Under våren kunde vi se honom tävla i Let's dance, och nog gick han hem hos tittarna. I slutet av säsongen stod han som vinnare tillsammans med Linn Hegdal – precis som hans mamma Kristin Kaspersen gjort två år innan.

Kristin Kaspersens bild på sonen Filip Lamprecht får alla att häpna

Peg Parneviks markering mot Kristin Kaspersen

Under tiden som Filip tävlade i Let's dance uppmärksammades det att han och Peg Parnevik slutat följa varandra på Instagram, något som fick många att spekulera i hur det egentligen låg till mellan paret. Men efter ett par veckor var ordningen på Instagram återställd, när både Peg och Filip börjat följa varandra igen.

Däremot så har Peg Parnevik slutat följa Filips mamma Kristin Kaspersen på Instagram, men Kristin följer Peg Parnevik.

Peg tog en paus från sociala medier under Let's dance

Ja, att Filip och Peg haft flera nyfikna ögon på sig under Let's dance är ingen hemlighet. Peg har sagt att hon tyckte att produktionen skämtat på hennes och deras relations bekostnad, för att skapa drama. Och utöver det fick Peg ta emot en hel del hat på sina sociala medier, från folk som lade sig i Peg och Filips relation, utan att egentligen veta någonting om den.

”Jag tar en paus från sociala medier ett tag. Jag har verkligen försökt mitt bästa men jag mår inte bra... ville inte försvinna utan att säga något dock. Förhoppningsvis kommer jag att kunna dela allt det här med er en dag. Älskar er alla”, skrev Peg i ett inlägg på Instagram efter att hon beslutat sig för att ta en kortare paus.

Håller låg profil på Instagram

När Filip till slut stod som vinnare av Let's dance ihop med Linn Hegdal så var hejaropen många, men på Pegs Instagram dök det däremot inte upp några glädjerop om att pojkvännen vunnit. Peg som i vanliga fall ofta stöttar sin pojkvän öppet valde att fortsätta hålla en låg profil.

Och veckorna efter Let's dance-vinsten har Peg och Filip inte synts ihop, förutom vid ett tillfälle där vi kunde se att de åt middag på samma restaurang i Stockholm.

Peg Parneviks ärliga ord om relationen med svärmor Kristin Kaspersen

Relationen mellan familjerna

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har känt varandra länge, då de är barndomsvänner. Peg och Filips familjer har känt varandra i många, många år. Och när Peg och Filip började inleda en kärleksrelation höjde Pegs mamma Mia Parnevik ett varningens finger på grund av att familjerna var så pass goda vänner.

Familjen Parnevik och Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, Peg Parnevik , Penny Parnevik, Jesper Parnevik och Mia Parnevik under en pressträff för Parneviks.

– I början var det mest mamma som sa ”hmm, hur ska det här gå till?”. Alla undrade liksom vad som händer om vi gör slut. Vi är ju alla väldigt tajta så vad händer, tänk om vi inte får träffas längre, har Peg tidigare sagt i en intervju med Expressen.

Men det visade sig att Mia inte behövde vara orolig, och hon har pratat gått om Filip i flera intervjuer. Även Kristin har pratat varmt om Peg.

– Svärmor, det är nytt. Vet inte hur den rollen är, så tänker inte så mycket så. Men är glad att Peg är en fantastiskt fin flickvän till min son. De skapar sitt första hem nu, och jag ska inte lägga mig i så mycket, vilket kan vara svårt i en ny roll, men jag tränar på det, sa Kristin Kaspersen i mars tidigare i år i en intervju med Expressen.

Malin Berghagens ärliga ord om utmaningen i relationen med Kristin Kaspersen

Filip Kaspersen Lamprecht lämnar Stockholm efter vinsten i Let's dance

Filip Kaspersen Lamprecht om ryktena om uppbrott från Peg Parnevik

Mest läst