Naomi Campbell

TT
0:29

Efter reklamen: Naomi Campbell har blivit mamma – som 50-åring

(0:29)

Naomi Campbell har under sin trettiofemåriga karriär prytt de största magasinens omslag, arbetat för branschens främsta modehus och ingått i The Big Six. Tillsammans med Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Linda Evangelista och Kate Moss blev hon en av de mest framgångsrika modellerna på 90-talet. Hon är dessutom den första svarta kvinnan att pryda omslagen till franska Vouge, brittiska Vouge och Time Magazine. I maj avslöjade hon att hon blivit mamma.

Naomi Campbell har blivit mamma vid 50 års ålder

Naomi Campbells barnönskan

Femtioettåriga Naomi Campbell öppnade tidigare upp sig om sin barnönskan. Hon berättade då som sina bebisplaner i en intervju för Evening Standard Magazine.

– Jag tänker på att skaffa barn hela tiden. Men nu med tanke på forskningen så tror jag att jag kan bli det när jag vill, sa hon då.

När hon två år senare fick ytterligare förfrågningar om barn så svarade hon:

– Inte än, jag får se vad universum ger mig.

Hemliga graviditeten

Men i maj visade Naomi plötsligt upp ett par bebisfötter på sin Instagram. Hon berättade då de lyckliga nyheterna att hon blivit mamma. Att ett barn var på väg gick hon aldrig ut med, och lyckades hålla det hemligt fram till dotterns födsel.

”En vacker liten välsignelse har valt mig att bli hennes mamma. Är så hedrad över att ha denna lilla själ i mitt liv. Finns inte ord att beskriva det livslånga bandet jag nu delar mig dig min ängel. Det finns ingen större kärlek än den här.” skrev Naomi då på sin Instagram.

Så gick det för supermodellen Linda Evangelista efter karriären

Sedan dotterns födsel har Naomi varit sparsam på bilder med dottern. Hon har inte heller berättat något mer om barnet eller hennes namn sedan ankomsten. Men nu syns den nyblivna mamman för första gången promenerades med barnvagnen i New York City.

Naomi Campbell med barnvagnen

Naomi Campbell på promenad med barnvagnen i New York City

TheImageDirect.com/TT

Foto: TT

Mikaela Lauréns oro för nyfödda dotterns hälsa efter svåra förlossningen

Utvald läsning

Femina