Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Naomi Campbell har blivit mamma vid 50 års ålder

18 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT/INstagram
Naomi Campbell.
Supermodellen Naomi Campbell har blivit mamma – 50 år gammal.
Det berättar hon nu på Instagram, med en bild på dotterns små fötter.
”En vacker liten välsignelse har valt mig att vara hennes mamma, så stolt över att ha den här fina själen i mitt liv”, skriver Naomi Campbell.
Annons
Naomi Campbell har blivit mamma – som 50-åringBrand logo
Naomi Campbell  har blivit mamma – som 50-åring

Supermodellen Naomi Campbell, 50, har blivit mamma för första gången.

På Instagram visar hon nu upp en bild på sin dotters små fötter i hennes hand, och berättar om sina känslor kring att ha fått bli mamma.

”En vacker liten välsignelse har valt mig att vara hennes mamma, så stolt över att ha den här fina själen i mitt liv, det finns inga ord som kan beskriva det livslånga band jag nu delar med dig min ängel. Det finns ingen större kärlek”, skriver Naomi Campbell till den fina bilden.

Naomi berättar inte mer kring processen att bli mamma – vem pappan är och om hon har varit gravid. I stället taggar hon in sin mamma Valerie Morris-Campbell. På mindre än en timme hade bilden gillats flera hundra tusen gånger, och den nyblivna mamman blir överöst med lyckönskningar och gratulationer.

Annons

Naomi Campbell ville bli mamma

Naomi Campbell har tidigare berättat om sin längtan efter att få bli förälder.

– Jag tänker på att skaffa barn hela tiden. Nu när vetenskapen är som den är så tänker jag att jag kan göra det när jag vill, har den forna supermodellen sagt till Metro.

Modellen utvecklade med att konstatera att hon har en fin familj utan blodsband.

– Jag får se vad universum ger mig. För tillfället så har universum levererat mycket när det kommer till en ”vald familj”.

Naomi Campbell har de senaste åren rapporterats haft kortare relationer både med forna One Direction-sångaren Liam Payne och rapparen Skepta.

6 kända kvinnor som fick Barn efter 50Brand logo
6 kända kvinnor som fick Barn efter 50
Annons