Naomi Campbell.

0:29

Efter reklamen: Naomi Campbell har blivit mamma – som 50-åring

(0:29)

Supermodellen Naomi Campbell, 50, har blivit mamma för första gången.

På Instagram visar hon nu upp en bild på sin dotters små fötter i hennes hand, och berättar om sina känslor kring att ha fått bli mamma.

”En vacker liten välsignelse har valt mig att vara hennes mamma, så stolt över att ha den här fina själen i mitt liv, det finns inga ord som kan beskriva det livslånga band jag nu delar med dig min ängel. Det finns ingen större kärlek”, skriver Naomi Campbell till den fina bilden.

Naomi berättar inte mer kring processen att bli mamma – vem pappan är och om hon har varit gravid. I stället taggar hon in sin mamma Valerie Morris-Campbell. På mindre än en timme hade bilden gillats flera hundra tusen gånger, och den nyblivna mamman blir överöst med lyckönskningar och gratulationer.

Ursula gör succé som modell – efter att ha fyllt 50 år

Naomi Campbell ville bli mamma

Naomi Campbell har tidigare berättat om sin längtan efter att få bli förälder.

– Jag tänker på att skaffa barn hela tiden. Nu när vetenskapen är som den är så tänker jag att jag kan göra det när jag vill, har den forna supermodellen sagt till Metro.

Modellen utvecklade med att konstatera att hon har en fin familj utan blodsband.

– Jag får se vad universum ger mig. För tillfället så har universum levererat mycket när det kommer till en ”vald familj”.

Naomi Campbell har de senaste åren rapporterats haft kortare relationer både med forna One Direction-sångaren Liam Payne och rapparen Skepta.

0:57

Efter reklamen: 6 kända kvinnor som fick Barn efter 50

(0:57)

Utvald läsning

Femina