Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Gleb Savchenko pekas ut som Hollywoodfrun Elena Belles nya kärlek

23 aug, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT/Instagram
Elena Belle.
Tv-profilen Elena Belle har hittat kärleken igen – och det tycks vara den ryske modellen och tv-dansaren Gleb Savchenko.
Annons
Allt om Elena Belles nya kärlek Gleb SavchenkoBrand logo
Allt om Elena Belles nya kärlek Gleb Savchenko

Elena Belle blev känd för det svenska folket som Natacha Peyre när hon var med i den andra säsongen av Paradise hotel 2005. Nu heter hon Elena Belle, och efter några år vid sidan av rampljuset dök hon upp igen i Svenska Hollywoodfruar, då hon gift sig med musikproducenten Michael Theanne.

De fick dottern Luna tillsammans, men sedan inträffade något fruktansvärt. Michael Theanne kollapsade och gick bort till följd av ett dolt hjärtfel.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, har Elena Belle tidigare berättat för Expressen.

Annons

Elena Belles romansbesked: ”Jag träffar någon”

Ungefär ett och ett halvt år senare berättar hon för tidningen att hon hittat kärleken på nytt.

– Jag träffar någon. Han bor i Los Angeles, han är väldigt, väldigt fin. Det är väldigt nytt, jag har inte tänkt berätta vem det är än. Men han är inte svensk, han är amerikan, säger hon i en intervju.

Hon var då sparsmakad om detaljerna kring den nya killen, och ville inte avslöja mer om honom och relationen. Men nu lyfter Elena Belle på locket, och på Instagram visar hon i flera inlägg upp vem han är.

Hunken Gleb Savchenko har funnit kärleken i Elena Belle!
Hunken Gleb Savchenko har funnit kärleken i Elena Belle!

Gleb Savchenko är Elena Belles nya kille

Gleb Savchenko heter han och är en rysk modell, koreograf och dansare. Han är nu aktuell genom sin medverkan som en av dansarna i Dancing with the stars US, den amerikanska versionen av det vi i Sverige känner till som Let's dance. Han har också varit med i den brittiska, den australiensiska och den ryska versionen av programmet.

Elena Belles kärleksförklaring till Gleb Savchenko.
Elena Belles kärleksförklaring till Gleb Savchenko.

På parets Instagramkonton kan man se hur de umgås och kommenterar kärleksfullt på varandras inlägg. Nyligen hade de exempelvis en trevlig vistelse på ett spa, och Elena Belle lade ut en bild på Gleb Savchenko under deras romantiska middag och skrev:

”Min kärlek”.

Annons