Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Heidi och Leni Klum modellar ihop – se dotterns första omslag

15 dec, 2020 
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram
Heidi och Leni Klum på tyska Vogues omslag - dotterns första omslag!
Alldeles nyligen lät Heidi Klum världen veta att hon efter 16 år är redo att låta dottern Leni Klum gå loss framför kameran som modell – om det var det dottern önskade. Och idag knappt två veckor efter mamma Heidis okej, pryder hon omslaget på ett av världens största modemagasin – Vogue.
Annons
Kvinnorna som tjänar mest i HollywoodBrand logo
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

Supermodellen Heidi Klums 16-åriga dotter Leni, har genom åren fått flertalet modellerbjudanden. Men mamma Heidi har alltid tackat nej – i hopp om att skydda dotterns integritet – fram till alldeles nyligen. Mamma Heidi Klum tycker nämligen att dottern är gammal nog att bestämma för sig själv.

För är nyblivna sextonåriga Leni Klum är gammal nog att köra bil, så är hon gammal nog att modella menar Heidi Klum.

– Jag har alltid tyckt att hon varit för ung. Och vi har alltid valt att hålla barnen utanför rampljuset. Men nu är hon gammal nog för att köra bil, hon är 16 år så jag menar att om man är gammal nog för att köra bil, så är man gammal nog för att modella. Om det nu är det hon vill göra, slog Heidi Klum fast bara härom veckan i en tv-intervju med People.

Strax efter mammas ok – så pryder Leni omslaget på Vogue

Och pang! Det hinner knappt gå två veckor efter Heidi Klums uttalande innan dotra pryder omslaget på tyska Vogue. Ja, mamma Heidi Klum är också med på omslaget, men ändå vilken grej. På omslaget ser vi tjejerna i matchande kostymer i bjärta färger, och mamma Heidi pussar sin dotter på kinden – helt klart supergulligt.

Annons

Leni Klum skojar om att hon köpte 10 ex av magasinet

sociala medier lägger Leni Klum stolt upp en bild där hon håller i magasinet där mor och dotter förgyller omslaget. Med orden ”MITT FÖRSTA OMSLAG. Jag kunde inte låta bli att köpa ett ex, eller tio...”, är det tydligt att Leni Klum är stolt, och även mycket glad över att äntligen ha åldern för modellandet inne. Vidare tackar hon modemagasinet för den stora modell-dagen, och hon slår fast att det var en otroligt stor dag för henne.

Och mamma Heidi Klum är såklart inte sämre, hon delar en video där ekipaget hoppar av glädje inne i en affär där magasinet säljs. ”Yippie! Vouge är ute i handeln idag!”.

Heidi och Leni Klums första omslag!

Mamma och dotter i svartvitt

LÄS MER:

Annons