Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Helenas vändning med Zlatan – bilderna visar sanningen om förhållandet

10 aug, 2020 
AvSebastian Mattsson
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit tillsammans i arton år.Nya bilder visar sanningen om paret.
Annons

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit ett par i snart arton år. Båda två har berättat om stunden då de träffades – och det var kanske inte den mest romantiska inledningen på ett förhållande.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena Seger tidigare berättat för Elle.

“Den tjejen… var hade hon hållit hus? Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?”, skriver Zlatan i sin självbiografi.

Helena Seger i total vändning med Zlatan Ibrahimovic

Zlatan och Helena ombord sin lyxyacht.
Zlatan och Helena ombord sin lyxyacht.

Och den där spänningen verkar leva vidare. Zlatan och Helena har utnyttjat den lediga tiden efter den italienska fotbollssäsongens slut till att åka på en familjesemester till Saint Tropez. Med sig har de sönerna Vincent och Maximilian, och på bilder som nu kablas ut i världspressen ser man hela familjen umgås ombord en lyxyacht.

Annons

“Man blir ju glad”

En av bilderna har lockat extra uppmärksamhet. På den har en lekfull Zlatan lyft upp hustrun Helena och bär på henne, med ett stort varggrin på läpparna. Fotbollsjournalisten Johan Larsson medger att bilden fick honom att höja på ögonbrynen.

– Man blir ju glad. Det hade jag inte väntat mig. Det var längesen vi såg dem vara så kärvänliga med varandra. Och det behöver ju inte betyda någonting, de har ett privatliv och vi har ingen aning om hur det ser ut hemma hos dem, det måste man respektera. Men jag menar i offentligheten. Då brukar det sällan vara så här uppsluppet mellan Zlatan och Helena, säger Johan.

Läs mer:

Annons