Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Henrik Schyfferts oro efter familjelyckan med Nour El Refai

05 aug, 2020 
AvJonna Axelsson
FotografTT
Henrik Schyffert
Nour El Refai och Henrik Schyffert blev föräldrar till sonen Sami i höstas.
Nu berättar Henrik om ett problem som har uppstått med pojken.
– Han vill inte, skriver komikern på Instagram.
Annons

Det var i oktober som komikerparet Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 51, blev föräldrar till sitt första gemensamma barn. Trots att nio månader har gått sedan dess har följarna ännu inte fått se sonen Samis ansikte. Anledningen till detta har Nour tidigare avslöjat i en kommentar på Instagram.

”Mitt barn har rätt till sin integritet och väljer själv när han är stor nog om och när han vill publicera bilder på sig själv”, skrev Nour som svar till en följare.

Henrik Schyffert har även sönerna Janne Schyffert, 21, och Ove Schyffert, 18, sedan en tidigare relation. Allt eftersom att de blir äldre har de börjat dyka upp mer och mer på komikerns Instagram-konto.

Nour El Refai om stora familjelyckan

Trots att Nour El Refai inte vill lägga upp bilder på Sami delar hon gärna med sig av inlägg om hur livet som småbarnsmamma är.

”Ser alltid trött ut. Men lycklig. Så oerhört lycklig. Och så så så stolt att vara din mamma. Det är den bästa slags jag”, skrev hon i ett inlägg nyligen.

Annons

Nour är väldigt lycklig över att Henriks söner Janne och Ove går så bra ihop med Sami.

”Dom bara strålar av syskonglädje och jag blir helt galen av kärlek över hur fina dom är. Titta på dom”, skrev hon intill en bild på de tre bröderna i våras.

Henrik Schyfferts glädje med Sami

Det verkar som att även Henrik Schyffert trivs med att återigen få uppleva småbarnsåren. Nour har vid flera tillfällen hyllat sin pojkvän för hur han är med Sami.

”Världsmästare i papperi. Hurra för trebarns-baba Henrik Schyffert på fars dag”, skrev komikern på Instagram i november.

På grund av den rådande coronapandemin har familjen stannat hemma en hel del, vilket Henrik inte har haft några problem med.

”Karantän dag 19. Går ingen nöd på oss”, skrev han intill ett videoklipp på sig själv och Sami nyligen.

Vädjan efter problemet med sonen

Men allt är ändå inte frid och fröjd i familjen. Nu berättar Henrik att han har stött på ett stort problem med Sami. Det visar sig att sonen har en tendens att sparka honom mellan benen när han bär honom i en sele.

Nu hoppas han att följarna kan komma med en smart lösning till honom.

”Det kommer bli mitt sista barn om inte nån har ett life-hack för babybjörn med sparkig 9-månaders. Han vill INTE hänga åt andra hållet! Hjälp!”, skriver Henrik Schyffert på Instagram.

Läs mer:

Annons