Merja Haanpää om deltagandet i Hotell Romantik
2:60

Efter reklamen: Merja Haanpää om deltagandet i Hotell Romantik

(2:60)

Slå på ljud

I början på året hade ett nytt dejtingprogram, för singlar i åldern 65+, premiär i svensk tv. SVT:s Hotell Romantik blev snabbt en tittarsuccé och i dagarna lät kanalen meddela att det kommer en ny säsong nästa år. Hurra!

I programmets första säsong såg det länge ut som att Monica Sundberg, 72, och Rooger Strömberg, 70, hade hittat kärleken i varandra – men kort efter inspelningen tog kärleken slut.

– En deltagare blev väldigt glad över detta, säger Carina Bergfeldt i fredagens avsnitt av hennes talkshow innan hon presenterar gästen Monicas nya kärlek: Faustino ”Tino” Borg Teroni.

Merjas träff med Göran efter Hotell Romantik: ”Någon form av mystik”

Hotell Romantik-Monica om uppbrottet från Rooger

När Femina pratade med Monica inför säsongsavslutningen av Hotell Romantik, som sändes i förra veckan, berättade hon uppriktigt om uppbrottet från Rooger.

– Vi upptäckte båda två när vi kom hem att vi var olika. Det visade sig sedermera att vi var väldigt olika. Han hade svårt att prata om just avslutet. Det var jätteviktigt för mig och det kändes inte som att det var viktigt för honom, sa hon då.

Hade du gjort något annorlunda i dag?

– Nej, jag ångrar ingenting. Gjort är gjort, som jag brukar säga. Det var en fin tid där i Davos och jag hade det fint med Rooger. Men vi märkte båda två att det inte funkade, svarade Monica.

Hon var däremot hemlighetsfull och gällande om det fanns någon ny i hennes liv på kärleksfronten. Men nog fanns det en glimt av något i hennes röst.

Hotell Romantik-Lars Melander: Blev förälskad efter programmet

Monicas hemliga kärlek avslöjad: ”Jag bjöd ut henne på middag”

I fredagens sändning av Carina Bergfeldts självbetitlade talkshow bekräftade Monica att hon träffat någon ny. En annan deltagare från programmet, nämligen Tino.

Carina frågar hur länge deras romans pågått och en sprudlande glad Tino svarar:

– Två månader ungefär. En och en halv. Jag vann på lotto!

Monica Sundbergs och Faustino Borg Teronis relation offentliggjorde när de båda gästade carina Bergfeldts talkshow under fredagskvällen.

Monica Sundbergs och Faustino Borg Teronis relation offentliggjorde när de båda gästade carina Bergfeldts talkshow under fredagskvällen.

Annika Berglund/SVT

Han berättar vidare att han föll för Monica vid första ögonkastet, men att Rooger så klart blev ett bakslag han inte hade räknat med.

Efter inspelningen behöll han kontakten med Monica och när han insåg att hon var singel slog han till direkt.

– Jag har haft ögonen på henne sedan först dagen. Det gick inte som jag ville [under inspelningen av Hotell Romantik reds. anm.], men jag hade ögonen på henne, säger han och fortsätter:

– Vi pratade lite och så sa hon ”nä, vi är inte ihop längre” och då tänkte jag ”shit här är min chans”. Jag bjöd ut henne på middag. Det går ju inte att vänta, avslutar Tino.

Vilken lycka, stort grattis till er båda två!

Mest läst