5 tecken på att du skulle vara lyckligare som singel
1:9

Efter reklamen: 5 tecken på att du skulle vara lyckligare som singel

(1:9)

Slå på ljud

Den 67-åriga Irma Lehtosalo har ett blivit ett välkänt namn hemma i de svenska stugorna sedan det stora genombrottet tidigare i år, med realityserien Marko och Irma.

Artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo har tidigare uttalat sig och sagt att det är hans mammas uppfriskande och genuina ”filterlöshet” som gör henne så omtyckt hos tv-tittarna.

Sedan programmet har hennes Instagram och nystartade TikTok-konto växt explosionsartat och har i dag omkring 280 tusen följare.

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Irma att hon aldrig någonsin hade kunnat förutspå vilket genomslag hon skulle ha som tv-personlighet. Hon vittnar om främlingar som kommer fram på stan och i affären och vill ta selfies med henne.

Vidare i intervjun berättar hon om livet i det nya huset, hälsan och kärlekslivet.

Därför väljer Kristin Kaspersen bort skönhetsingrepp: Rynkor är vackert

Så trivs Irma Lehtosalos i nybyggda huset

Under sex avsnitt fick det svenska folket följa mor- och sonduons vardag och resa genom ett omfattande byggprojekt – att ge mamma Irma ett nytt hem – i realityserien.

I intervjun med tidningen berättar Irma att hon fortfarande är ofattbart lycklig över slutresultatet med det nya huset.

Det allra bästa, säger hon, är att hon äntligen har plats för barnbarnen att kunna stanna över natten om de skulle vilja.

Ja, det och kaminen förstås. Kaminen som vi gissar gick varm (skämt åsido) efter klippet här nedan:

Johanna Lind Bagge om sonens starka reaktion inför Let's Dance: Sa först nej

Mamma Irmas hälsobesked efter programmet

Sedan säsongsavslutningen av Marko och Irma finns en del obesvarade frågor kring Irmas hälsa.

Bland annat så fick vi, i ett avsnitt, följa med när Irma åkte på hälsokontroll hos läkarna som tog blodprover, för att de misstänkte att hon har diabetes. Men tv-tittarna fick aldrig något svar på huruvida Irma hade diagnostiserats med folksjukdomen eller ej.

Det är något vi får fortsätta undra över, men vi får i alla fall en hälsouppdaterting från den omtyckta tv-profilen.

– Min hälsa är sådär. Jag har opererat ryggen fyra gånger, det är lite jobbigt när det är halt ute, att man måste spänna sig jättemycket. Det märks att det tar emot lite i ryggen, säger hon till Aftonbladet.

Irma Lehtosalos kärleksliv: ”Dejtat tillräckligt i mitt liv”

Irma lever inte ensam i det nybyggda huset. Hon har sällskap av hennes två hundar och en katt. Mer än så önskar hon sig inte heller.

Hon berättar att det är lugna puckar på kärleksfronten. Hon fokuserar på sig själv, djuren, samt hennes barn och barnbarn.

– Jag behöver ingen jävla gubbe här, usch! Jag kan titta på vilken kanal jag vill, och jag kan bestämma vad jag vill, det är så skönt, säger hon och poängterar de fördelar hon ser med singellivet.

– Just att man får göra vad man vill, jag är lite ensamvarg och jag tycker om att vara själv. Jag har dejtat tillräckligt i mitt liv.

Mest läst