Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Jennifer Aniston öppnar upp om försöken att bli gravid

09 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Jennifer Aniston
Skådespelaren Jennifer Aniston berättat nu för första gången om sina försök att bli gravid.
Samtidigt pratar hon om de ständiga ryktena om att hon väntar barn – något som aldrig stämt.
Annons
Jennifer Anistons stilresa genom årenBrand logo
Jennifer Anistons stilresa genom åren

Jennifer Aniston har sällan pratat om sin önskan att bli mamma. Men i en ny intervju med Allure berättar hon nu att det fanns en tid då hon verkligen försökte bli gravid.

– Det var en utmanande väg för mig att gå, bebis-görar-spåret, säger hon i intervjun med Allure.

”Jag försökte med allt”

Hon berättar vidare att det var en tuff tid. Inte bara för att hennes IVF-försök misslyckades utan också för att mediauppbådet kring henne satte extra press på skådespelaren.

– När jag var runt 40 hade jag gått igenom rejält med skit, och om det inte hade varit för det så hade jag aldrig blivit den jag var ämnad att bli. Jag försökte bli gravid, säger hon i intervjun.

– Jag gjorde IVF, drack kinesiskt te. Ja, vad som helst! Jag försökte med allt. Jag hade gjort allt för att någon hade sagt åt mig att frysa in mina ägg. Man vet ju aldrig. Nu är jag här i dag, och tåget har gått, säger hon.

Annons

Samtidigt är det ingenting hon ångrar.

– Jag känner faktiskt en liten lättnad just nu för det finns inget mer ”Kan jag bli gravid? Kanske, kanske, kanske”. Nu vet jag att jag inte behöver tänka mer på det.

Ilskan mot gravidryktena i media

Skriverierna kring Jennifer Anistons eventuella graviditeter har varit många, och media har ofta spekulerat i om hon har ett barn på gång eller inte. Samtidigt upplever Aniston att hon också blev klandrad och kallad självisk för att hon inte ynglade av sig.

– Jag brydde mig visst bara om min karriär. Och gud förbjude att en kvinna är framgångsrik och inte har något barn. Det var därför min man lämnade, varför vi gjorde slut och avslutade vårt äktenskap, hette det. För att jag inte kunde ge honom ett barn. Allt det var lögner. Nu har jag ingenting kvar att dölja, säger hon och menar äktenskapen med Brad Pitt och Justin Theroux.

I en intervju med The Hollywood Reporter berättade Jennifer Aniston att hon brukade ta rapporteringen om det personligt.

– Jag brukade ta det väldigt personligt – gravidryktena och alla ”Åh, hon valde karriären framför barn”-antaganden. Jag känner att ”Ni har ingen aning om vad jag går igenom, medicinskt, varför jag inte kan… kan jag få barn?” Ni vet ingenting, och det var tidigare väldigt smärtsamt och bara otäckt, förklarar Jennifer för tidningen.

Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons