Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Min mamma, din pappa-Jesper har hittat kärleken

02 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTV4.
Jesper Andersson i Min mamma, din pappa.

Jesper Andersson sökte kärleken i Min mamma, din pappa i TV4, men hittade inte lyckan i programmet.
Nu har turen vänt för Jesper Andersson, som nu är nykär i sin nya flickvän.
– Jag är galet kär i henne, säger han till TV4.

Annons
Så gick det sen för bachelor-paren - genom alla säsongerBrand logo
Så gick det sen för bachelor-paren - genom alla säsonger

Jesper Andersson, 52, var en av singlarna som letade efter den stora kärleken i TV4:s dejtingprogram Min mamma, din pappa. I programmet började han träffa Annina Hothenthal, men efter säsongens slut insåg de två att de bara ville vara vänner.

– Jag och Annina träffades i Malmö en helg då jag hälsade på där nu i våras men vi kände att det nog kommer fortsätta som endast vänskap. Hon är en fantastiskt fin tjej som förtjänar all kärlek, säger Jesper Andersson till TV4.

Men nu har Jesper Andersson hittat kärleken på nytt – en kvinna vid namn Mikaela tog första steget.

– I maj så fick jag ett meddelande från en fin, rolig och go tjej som jag trodde att jag kände. Ett smart drag av henne, säger Jesper Andersson.

Annons

Jesper Andersson: ”Galet kär”

Nu är Jesper och Mikaela tillsammans, och TV4-profilen pendlar mellan Nyköping och Stockholm för att vara med sin nya flickvän. Han ångrar absolut inte sin medverkan i programmet, då han inte hade kommit i kontakt med flickvännen utan det.

– Jag bor hos henne varannan vecka i Stockholm och jag är galet kär i henne. Jag summerar mitt deltagande i Min mamma, din pappa som den bästa kontaktannonsen jag kunde få. Tack vare programmet så träffade jag världens finaste tjej, så tack TV4!

Annons