Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Jessica Wahlgren och Magnus Norman har gift sig

19 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT, Instagram
Jessica Wahlgren, Magnus Norman
I helgen gifte sig Jessica Wahlgren och Magnus Norman.
Nu har gästerna på det kändistäta bröllopet delat med sig av bilder från dagen och kvällen.
Annons
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoriaBrand logo
Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoria

I lördags sade Jessica Wahlgren, 45, och Magnus Norman, 46, ja till varandra efter att de förlovade sig i mars förra året.

”Fan vad jag är kär i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt, så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig (fast jag sällan är det… tror jag). Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, får mig att känna mig som den mest fantastiska människan på jorden och vackraste också. Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!”, skrev Jessica Wahlgren på Instagram strax efter frieriet.

Annons

Norman om bröllopet: ”Det har gått snabbt”

Paret hade träffats året innan dess i en padelhall.

– Det har gått snabbt, men för oss känns det inte snabbt, för oss känns det som världens mest naturliga grej. Det känns som att vi har varit tillsammans under en mycket längre tid än vad vi har. Även om det så klart har gått fort när man ser på det så, så känns det som världens mest naturliga grej att vi skulle flytta ihop, gifta oss... jag vill kalla henne för min fru, har tennisstjärnan tidigare sagt till Aftonbladet.

Och det kan han alltså göra nu!

Fina orden inför bröllopet

Inför bröllopet har båda två uppdaterat sina söljare flitigt med förberedelserna och känslorna.

”Det har gått drygt 1 år sen frieriet och imorgon är det exakt 2 år sen vi gick på vår första dejt. Det känns pirrigt stressigt men framför allt helt fantastiskt att få dela resten av våra liv tillsammans. Längtar efter att kalla dig min man”m skriver Jessica Wahlgren under fredagen.

Annons

”Att bli kär och gifta sig vid min ålder är ingenting som jag någonsin kommer kunna ta för givet och jag är evigt tacksam. Men två fantastiska barn, ett jobb som jag älskar och med dig vid min sida är livet otroligt”, skriver Magnus Norman.

På gästlistan till bröllopet fanns flera kändisar. Hanna och Lina Hedlund var där, Kristin Kaspersen också och så klart Pernilla Wahlgren som alla delat med sig av bilder från dagen.

Annons
Annons