Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jill Bidens starka ord om uppslitande skilsmässan

26 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografNIPI/TT.
Både Joe och Jill Biden hade varit gifta innan de träffade varandra. Medan Joes familj dog i en bilolycka, så gifte och skilde sig Jill Biden ung.
Nu berättar hon hur skilsmässan format henne under åren – och varför hon är tacksam för den.
– Jag hade inte haft den fina familj jag har nu, så jag tror verkligen att det är bäst det som händer, säger Jill Biden.
Annons
Det här är Jill BidenBrand logo
Det här är Jill Biden

Presidentfrun Jill Biden gästade artisten Kelly Clarkson i hennes intervjuprogram The Kelly Clarkson show, och delade med sig av livsvisdom.

Clarkson begärde i juni ut skilsmässa från maken Brandon Blackstock, som hon då hade varit gift med i sju år, och konstaterade några månader senare att hennes liv hade blivit ”som en papperskorg” på grund av separationen.

Jill Bilden säger att hon tror att det snart kommer kännas bättre för artisten.

– Det här är vad jag skulle säga till dig om jag var din mamma. Min mamma sa alltid till mig: ˝Saker kommer kännas bättre imorgon. Om du bara tar en dag i taget, så kommer saker bli bättre”, säger Jill Biden i The Kelly Clarkson show.

Jill Bidens skilsmässa innan hon träffade Joe

Jill Biden tar inte bara antagandet om Kellys mående ur luften, utan hon har faktiskt egna erfarenheter. Medan de flesta vet att Joe Biden hade en fru som dog i en bilolycka, innan han träffade Jill, så vet kanske inte alla att Jill Biden också har varit gift före äktenskapet med Joe.

Annons

Jill Biden var gift med barägaren Bill Stevenson i fem år, innan de skilde sig 1975, när Jill var 24 år. Två år senare gifte hon sig med Joe Biden, och paret har hållit ihop i 34 år.

– Om jag inte hade skilt mig, så hade jag aldrig träffat Joe. Jag hade inte haft den fina familj jag har nu, så jag tror verkligen att det är bäst det som händer, säger Jill Biden.

Hon fortsätter med att ge hopp till artisten.

– Jag tror Kelly, att med tiden – jag vet inte hur länge det har gått för dig – men jag tror att med tiden kommer du läka och du kommer bli överraskad. Och jag längtar tills den dagen kommer för dig.

Annons