Det här är Jill Biden
Slå på ljud

Presidentfrun Jill Biden gästade artisten Kelly Clarkson i hennes intervjuprogram The Kelly Clarkson show, och delade med sig av livsvisdom.

Clarkson begärde i juni ut skilsmässa från maken Brandon Blackstock, som hon då hade varit gift med i sju år, och konstaterade några månader senare att hennes liv hade blivit ”som en papperskorg” på grund av separationen.

Jill Bilden säger att hon tror att det snart kommer kännas bättre för artisten.

– Det här är vad jag skulle säga till dig om jag var din mamma. Min mamma sa alltid till mig: ˝Saker kommer kännas bättre imorgon. Om du bara tar en dag i taget, så kommer saker bli bättre”, säger Jill Biden i The Kelly Clarkson show.

Joe och Jill Bidens tröstande ord till amerikanska folket: ”Lite hopp”

Jill Bidens skilsmässa innan hon träffade Joe

Jill Biden tar inte bara antagandet om Kellys mående ur luften, utan hon har faktiskt egna erfarenheter. Medan de flesta vet att Joe Biden hade en fru som dog i en bilolycka, innan han träffade Jill, så vet kanske inte alla att Jill Biden också har varit gift före äktenskapet med Joe.

Jill Biden var gift med barägaren Bill Stevenson i fem år, innan de skilde sig 1975, när Jill var 24 år. Två år senare gifte hon sig med Joe Biden, och paret har hållit ihop i 34 år.

– Om jag inte hade skilt mig, så hade jag aldrig träffat Joe. Jag hade inte haft den fina familj jag har nu, så jag tror verkligen att det är bäst det som händer, säger Jill Biden.

Hon fortsätter med att ge hopp till artisten.

– Jag tror Kelly, att med tiden – jag vet inte hur länge det har gått för dig – men jag tror att med tiden kommer du läka och du kommer bli överraskad. Och jag längtar tills den dagen kommer för dig.

Bråket kan tvinga Donald Trump att välja mellan Ivanka och Melania

Mest läst