Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jill Johnsons bild på dottern Havanna – alla ser samma sak

30 nov, 2022 
AvJosefin Westin
jill johnson havanna dotter
Sångerskan Jill Johnson delar sällan med sig av privata bilder på sin familj.
När hon la upp en bild på sin dotter Havanna blev alla chockade:
”Det råder ingen tvekan.”
Annons
5 saker om Jill Johnson som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Jill Johnson som du kanske inte visste

Vi är många som är vana att se sångerskan och programledaren Jill Johnson i olika tv-sammanhang, bland annat Jills Veranda. 2023 är hon tv-aktuell med säsong 5 av Jills veranda. Parallellt kör hon även sin föreställning ”Simply the best” på Cirkus i Stockholmm.

Men de senaste dagarna har hon fått mest uppmärksamhet för sitt inlägg på Instagram där hon delar en bild på sin dotter Havanna.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Havanna chockade följarna

Jill Johnson brukar inte dela bilder på sina barn särskilt ofta utan det brukar gå år mellan gångerna. Nyligen fyllde hennes äldsta barn, Havanna, 18 år och mamma Jill passade då på att dela en bild på sin dotter.

Idag fyller hon 18 år, älskade Havanna! Så Vacker på insidan och utsidan och så varmhjärtad och klok! Tacksam för dig. Grattis på din stora dag! Vi älskar dig!”

Inlägget överöstes av kommentarer och alla reagerade på samma sätt. Bilden chockade många:

”Det råder ingen tvekan”, skriver en man i en kommentar under inlägget.

Annons

Även kändissverige höll med

Sångerskorna Pernilla Wahlgren och Nanne Grönvall kommenterade inlägget och var lika lyriska dom. På bilden var nämligen Havanna väldigt lik sin mamma Jill Johnson.

”Men snälla så lik dig!!!!!!! Grattis!!!” skriver Pernilla Wahlgren.

Havanna tackade så mycket tillbaka.

Jill har även dottern Bonnie, 11, tillsammans med sin ex-man Håkan Werner. Efter 17 år som gifta valde Jill och Håkan att skilja sig. Sedan dess har Jill Johnson träffat en ny kärlek, psykologen Mattias Elg från Östersund.

I somras meddelade Jill på Instagram att hon och Mattias Elg förlovat sig·

”Jag har blivit omkull blåst av min livs kärlek. Det har varit en hemlighet ett tag, men nu vill vi dela med oss av att jag sa ja till hans romantiska frieri.”

Annons