Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa – första orden om dottern

29 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
FotografTT
Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa – första orden om dottern
Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad har fått barn! En liten dotter som ännu inte fått något namn.
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Jon Henrik Fjällgren och flickvännen Maret Nystad har fått barn! Det bekräftar artisten nu för Hänt. Till sajten hälsar han att allt har gått bra och att hela familjen mår bra. Paret har fått en liten flicka som föddes i Nordnorge, i Marets hemtrakter. Dottern har ännu inte fått något namn.

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystads gravidavslöjande

Det var i juni i år som Jon Henrik Fjällgren avslöjade att han och Maret skulle bli föräldrar.

”Det finns något vi vill berätta. Något stort kommer att hända i våra liv. (Vi skall bli föräldrar)”, skrev Jon Henrik till i ett inlägg på Instagram och fortsatte:

”Detta hade jag aldrig kunnat trott och jag är så stolt över dig älskade Maret. Älskar dig fina du och du kommer att bli en fantastisk tjidtijie. Vi väntar på dig, din mor och jag och vi är så spända på att få se dig. Vi skall skydda dig mot alla faror och älska dig för evigt, gieries maana. Kära barn”.

Annons

Artistens tv-succé

Under våren var Jon Henrik Fjällgren aktuell i Stjärnornas stjärna, där han och andra svenska artister tävlade i olika musikgenrer. Och nog gick han hem hos publiken! När han vecka efter vecka tog han sig an allt ifrån dansband till hårdrock hyllades han av tittarna, och tog sig hela vägen till finalen. Men i finalen landade han till sist på en andra plats, efter att David Lindgren kammat hem första platsen.S

Men det var inte första gången vi såg Jon Henrik göra succé i tv-rutan. Han slog igenom 2014 när han vann Talang, 2018 vann han Let's dance, och hela tre gånger har vi sett honom i Melodifestivalen, där han varje gång tagit sig raka vägen till final.

Så träffades Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad

Det var när Jon Henrik Fjällgren var med i Let's dance som han för första gången visade upp sin kärlek Maret Nystad. Hon fanns med i publiken för att heja på honom fredag efter fredag. Jon Henrik och Maret träffades via sociala medier.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons