Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

SVT-profilen Malin Olsson är gravid

29 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
SVT-programledaren Malin Olsson är gravid igen.
Hon och kärleken Simon Peyron väntar nu sitt andra barn tillsammans, avslöjar programledaren på Instagram.
"Du damp verkligen ned som en liten kärleksbomb, men det sägs ju att man inte väljer när bebisar ska komma...det gör dem själva", skriver Malin Olsson.
Annons

SVT-programledaren Malin Olsson, 38, väntar sitt andra barn med kärleken Simon Peyron, 26.

Paret, som sedan innan har en dotter född 2017 tillsammans, visar nu upp gravidlyckan på sociala medier. På bilden har Malin Olsson en målad bomb på sin bebismage, och får sällskap av både dottern och sambon.

"3.2.1...boom! Ja i vår smäller det, då kommer en liten bebis ”Kladdis” till oss! Och ja du damp verkligen ned som en liten kärleksbomb, men det sägs ju att man inte väljer när bebisar ska komma...det gör dem själva! Välkommen till familjen, du har en storasyster som längtar vääääldigt mycket efter dig!", skriver Malin Olsson lyckligt på Instagram, och tillägger skämtsamt att inlägget är i samarbete med Simon Peyron.

Malin Olsson träffade yngre kärleken under Melodifestivalen

Simon Peyron och Malin Olsson träffades under Melodifestivalen 2014, när Peyron var med och tävlade med metalbandet Outtrigger och Malin Olsson var programledare för Inför Eurovision song contest. I året Melodifestival tävlade Simon Peyron igen, då i en duett med Ellen Benediktsson och låter Surface.

Så mycket tjänar de kvinnliga programledarnaBrand logo
Så mycket tjänar de kvinnliga programledarna

Läs mer:

Annons