Kanye West och Kim Kardashian är inte längre ett par.

TT

I slutet av februari avslöjade TMZ att Kim Kardashian hade ansökt om skilsmässa. Uppgifterna om skilsmässan mellan kändisparet kom efter månader av spekulationer, där flertalet rubriker om den påstådda skilsmässan florerat och fansen länge undrat om hur det egentligen stod till mellan Kim Kardashian och Kanye West.

Kim Kardashian om anklagelserna mot dottern Norths tavla

Världens kanske kändaste par började träffas som vänner, och fick 2012 ut med att de blivit ihop. Två år senare skedde giftermålet i italienska Florence. De har under sina år tillsamman fått fyra barn ihop: North, 7, Saint, 5, Chicago, 3 och Psalm, 1.

Så tog det slut mellan Kim och Kanye

Nu tycks kärlekssagan dock ha nått sitt slut. Enligt TMZ, och andra medier, har paret ett äktenskapsförord som ingen av dem tänker bestrida. De ska också dela lika på vårdnaden om de fyra barnen, och enligt källor till sajten skiljs de åt som vänner.

Därför skiljer sig Kim Kardashian och Kanye West

Starten på uppbrottet ska ha börjat när Kanye West i somras berättade att han skulle försöka bli USA:s nästa president. Under ett kampanjmöte bröt superstjärnan ihop och berättade att han hade försökt få Kim Kardashian att göra abort.

– Även om min fru vill skiljas efter det här talet så förde hon in North till den här världen trots att jag inte ville. Hon stod upp och skyddade barnet, sade han.

Efter det kom flera kontroversiella uttalanden från artisten, vilket gjorde att Kim Kardashian till sist fick gå ut offentligt och be om förståelse.

”Som många av er vet har Kanye en bipolär sjukdom. Alla som har det eller som har en när och kär i sitt liv som har det vet hur otroligt komplicerat och smärtsamt det är att förstå”, skrev hon då på Instagram.

Bilden visar: Ringen är kvar

Efter att ha gått i parterapi och försökt rädda äktenskapet fick hon dock nog, och ansökte alltså om skilsmässa. Några dagar senare fotograferades hon på stan, och då var vigselringen borta.

Kanye West har nyligen också fotograferats i offentligheten, men till skillnad från Kim Kardashian har han valt att behålla sin stora vigselring på fingret och, faktiskt, med ett leende på läpparna.

Foto: TT

Utvald läsning

Femina