0:57

Efter reklamen: 10 saker du vill veta om Kristin Kaspersen

(0:57)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 51, skulle ta de årliga julkortsbilderna på sina söner Filip Lamprecht Kaspersen, 23, och Leon Fahlén, 16, när hon bestämde sig för att göra det på ett annorlunda sätt.

Tv-profilen hoppade in i bilderna själv och poserade med sina två söner, som hon har från sina tidigare relationer med Martin Lamprecht och Hans Fahlén. De härliga och oväntade bilder visade hon sedan i ett inlägg på Instagram – och använde som sin julhälsning till följarna på det sociala mediet på julafton.

Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik i parterapi under Let's dance

”Tid för reflektion tycker jag om, som jag haft dessa dagar i Oslo.Uppskattar alltid familj och vänner, detta år lite extra då det varit lite annorlunda. Även om vi i perioder inte kan vara nära så har de alltid känts nära. Blir så tydligt när jag möter min familj i Norge, dom bor en bit bort men är alltid nära. Gjort julkort i 20 år på killarna. I år hakade jag på när vi gjorde julklapp till den norska familjen”, skriver Kristin Kaspersen till bilderna.

På de sex bilderna står de tre tillsammans i olika poser av varierande seriositet, alla klädda helt i svart.

Därför känner du igen Kaspersens söner

Äldsta sonen Filip Kaspersen Lamprecht har gjort sig känd på egen hand genom en aspirerande modellkarriär och sin långa relation med artisten och tidigare realityprofilen Peg Parnevik. Den som tittade på Let's dance när Kristin Kaspersen tävlade – och vann – känner säkert också igen Leon, som ofta var på plats i studion och hejade på sin danskunniga mamma.

Bilderna har gillats över 35 000 gånger, och många av Kristins kändisvänner öser kärlek över den stiliga trion. Personer som Sigrid Bernson, Titti Schultz och Anders Pihlblad skickar alla hälsningar, och systern Malin Berghagen en lång rad hjärtan.

Kristin Kaspersens okända sjukdomskamp: ”Läkaren fattar inte”