Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Laila Bagges kärlekslycka med yngre fästmannen – synen på livet efter 50

16 dec, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Laila Bagge och Korosh Kananian
Laila Bagge är nyligen 50 år fyllda och hur nöjd som helst med det.
Nöjd är hon också i sitt förhållande med fästmannen Korosh Kananian, trots att de inte kommer att gifta sig.
– Jag är rädd för att man då börjar ta varandra för givet, förklarar hon.
Annons

När Laila Bagge skilde sig från Niclas Wahlgren, dröjde det inte länge innan hon mötte kärleken på nytt i Korosh Kananian. De möttes under en utekväll.

5 saker du inte visste om Laila BaggeBrand logo
5 saker du inte visste om Laila Bagge

I dag har de varit ett par i åtta år och ålderskillnaden på 18 år, som många då menade skulle vara ett hinder, har inte ställt till det för dem.

Därför kommer Laila och Korosh inte gifta sig

Paret är förlovade, men något bröllop är det inte tal om. I en ny intervju med Aftonbladet förklarar Laila Bagge varför.

– Jag är rädd för att man då börjar ta varandra för givet. Nu slappnar man aldrig av. Jag är fortfarande enormt rädd för att förlora Korosh och han känner likadant. De enda bråken vi har handlar om att någon av oss känner att den andra är på väg någon annanstans, fast det absolut inte är så. Man får för sig saker, säger hon och fortsätter:

Annons

– Men vi är väldigt duktiga på att vårda vår kärlek och ta hand om varandra – men också se varandra. Det handlar om att vara närvarande i ett förhållande oavsett om man äter middag eller kollar på fotboll, och det upplever jag faktiskt att många män inte är. De är det under den första smekmånaden när allt bara är ett rosa skimmer. Sedan blir det vardag och då glöms det bort. Men Korosh är verkligen närvarande.

Laila Bagge om att fira 50 år

För några dagar sedan fyllde Laila Bagge 50 år. I intervjun berättar hon att det är härligt att bli äldre och att hon aldrig haft åldersnoja. Hon medger dock att hon är fåfäng, på så vis att hon vill hålla sig i form och ha fina kläder.

Hon har inte heller några problem med skönhetsingrepp, säger hon.

– Den dagen jag känner att jag behöver det så är det inga problem. Det finns inte en chans att jag inte skulle göra det då. Men jag kommer inte ”go bananas” och vill inte se ut som en joker eller bli någon Madonna. Jag vill åldras på ett vackert sätt.

Foto: TT

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons