Ett frieri är alltid en lycklig stund, och inte bara för det blivande brudparet utan för alla inblandade! Extra roligt är det när någon tänkt till lite extra för att göra tillfället än mer speciellt, och det hade verkligen Lasse Berghagens blivande svärson Olof Röhlander, 44, gjort.

Hans frieri skedde på den årliga kräftskivan han brukar ordna på en restaurang i Stockholm, och ingen visste om vad som planerades, inte ens hans blivande svärföräldrar, Lasse och Eva Berghagen. De blev totalt överraskade av frieriet, och Lasse berättar för Expressen att han blev rejält rörd.

– Det var jättekul, det var en otrolig fest. Man får en inbjudan till kräftkalas som han har årligen. Men så gick han ner på knä och friade till min dotter och alla grät, säger Lasse Berghagen till Expressen.

Lasse Berghagen rörd till tårar

Han själv kunde heller inte låta bli att fälla några tårar, berättar han för tidningen.

– Jajamen, jag är så blödig. Det är jättekul att man får vara med.

Olof Röhlander och Maria Berghagen träffades för tre år sedan.

Även den blivande bruden blev helt tagen på sängen, och insåg inte vad som var på väg att hända.

– Jag fattade ingenting förrän i sista sekunden när han friade. Då förstod jag, säger hon.

Olof är en flitigt anlitad mentalcoach och föreläsare, och uppmärksammades bland annat för sitt sommarprat i P1. Paret träffades 2017, och Maria har sedan tidigare dottern Filippa. I en intervju med Hemmets journal har Olof tidigare sagt att ingen av dem vill skaffa något till barn.

Läs mer:

Anne och Kris valde att behålla barnet som hade Downs syndrom

Brad Pitts nya flickvän Nicole Poturalski är redan gift

Victoria Beckham designar svärdotterns Nicola Peltz bröllopsklänning

Mest läst