Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Lisa Nilssons hyllning till 10-åriga dottern Irma

31 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Lisa Nilssons hyllning till 10-åriga dottern Irma
Nu visar 10-åriga dottern på talang, prestation och ambition – och mamma Lisa Nilsson kunde inte vara mer stolt. Läs artistens hyllning till dottern som nu kommit in på fin-fina musikskolor!
Annons
6 saker du inte visste om Lisa NilssonBrand logo
6 saker du inte visste om Lisa Nilsson

Samtidigt som sångfågeln Lisa Nilsson förklarar att hon känner sig nedstämd på sina sociala medier, slår hon fast att hon ska rikta blicken upp mot skyarna och njuta av solen. Detta inte bara för att molnen vid tidpunkten var skingrade, utan för att yngsta dottern Irma nu tagit ett stort kliv ut i vuxenlivet och mot en ny karriär – som musiker!

Lisa Nilssons hyllning till 10-åriga dottern

”Nu vill jag hellre se ut över den höga blå vårhimlen och insupa lycksaligheten i att även vår yngsta dotter kommit in på samtliga musikskolor hon gjort audition för - och nu har det stora privilegiet att behöva välja!”, stoltserar mamma Nilsson på Instagram. Att dottern Irma nu går i mammas fotsteg är tydligt, och Lisa Nilsson kunde inte vara mer glad över 10-åriga dotterns prestation och ambition.

Annons

”Så oerhört lycklig och stolt för hennes skull! Väl förberedd såg hon till att vara, sen gick hon in på egna ben in till varje test och klarade det på egna meriter. Ännu en fri konstnärssjäl får framåtanda och omstarts-hopp idag. Grattis världen – here SHE comes! ”, fortsätter hon stila.

Lisa Nilsson har två döttrar Signe och Irma (födda 2007 och 2011) tillsammans med musikern och trädgårdsmästaren Niklas Medin som hon har separerat ifrån.

Lisa Nilssons lycka över hälsobeskedet

Lisa Nilsson firar inte bara dotterns prestation, utan passar även på att njuta lite extra efter beskedet om att hon fortfarande har antikroppar från det att hon insjuknade i Covid-19 i våras.

”Och jag har idag fått svar med bekräftade antikroppar still going strong ett år efter min covid! Tacksam Solen skiner trots allt mer än lovligt över denna vårsprickande torsdag!”

Annons