Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Loreen har fått mångmiljongåva av pojkvännens pappa

11 mar, 2023 
AvMalin Roos
FotografTT
loreen tattoo mello euphoria melodifestivalen
Loreen brukar vara hemlighetsfull med sitt privatliv.
Under Melodifestivalen syntes dock pojkvännen Charli Ljung vid popstjärnans sida.
Enligt Expressen har Loreen fått en exeptionell gåva från sin partners pappa: En fastighet på Gotland värderad till flera miljoner.
Annons
Så har det gått för Sverige i EurovisionBrand logo
Så har det gått för Sverige i Eurovision

Melodifestivalen och Loreen är en kärlekssaga som fick ett nytt guldkantat kapitel när hon 12 år efter segern med Euphoria i Eurovision Song Contest framträdde för tredje gången.

Tävlade i mello med Tattoo

Sångerskan och ELLE-profilen var stor favorit i finalen med sitt bidrag Tattoo – en låt som handlar om att gräset inte är grönare på andra sidan och att ”det krävs lite smärta för att kunna känna sann kärlek”, som den 39-åriga artisten uttryckte det i en intervju med ELLE.

Loreen brukar vara hemlighetsfull kring sitt kärleksliv men under årets schlagercirkus har pojkvännen Charli Ljung skymtats vid hennes sida vid ett par tillfällen.

Bor med pojkvännen Charli Ljung på Gotland

Och paret ser ut att ha gemensamma framtidsplaner – utanför Stockholm. I intervjun med Elle berättar Loreen om sitt samboliv på Gotland, där hon bor periodvis med sin pojkvän:

Annons

– Vi vill att man ska kunna komma dit och få en fristad. Jag trivs verkligen på landet, den här kvinna hugger ved, fyller på flispannan och åker traktor i Bottega-skor och Prada-glasögon.

Enligt Expressen har Loreen fått del av en fastighet på norra Gotland värd drygt fyra miljoner kronor, i gåva från sin pojkväns pappa.

Charli Ljungs pappa har skickat in gåvohandling

Loreens ”svärföräldrar” driver en anläggning på ön, som bland annat innefattar hotell, restaurang och en gästhamn. Men 2021 började paret att planera för att sonen Charli och Loreen skulle ta över verksamhet och styckade därmed upp marken.

Skatteverket värderade då fastigheten till drygt 8,3 miljoner, enligt Expressen som skriver att pojkvännens pappa har skickat in en gåvohandling till Lantmäteriet där hälften av fastigheten (till ett värde av drygt 4,1 miljoner kronor) överlåtits till sonens flickvän.

I avtalet står det att Loreen inte får överlåta sin hälft eller en andel av fastigheten utan att först erbjuda Charli Ljung att köpa loss den för 90 procent av det gällande marknadsvärdet.

Annons

I mitten av december förra året accepterade Loreen villkoren och skrev under avtalet och är sedan dess ägare till fastigheten på norra Gotland.

loreen euphoria eurovision
2012 vann Loreen Eurovision Song Contest i Baku med låten Euphoria, skriven av Thomas G:son och Peter Boström.

Om det ingår barn i framtidsplanerna är dock inte sjävklart, har artisten tidigare uttryckt.

Loreen om att inte längta efter barn

I en intervju med Aftonbladet ifrågasatte Loreen tvärtom den förväntade normen att bli förälder.

– Det pratas om att livet blir fullständigt om man skaffar barn. Varför det? För vissa blir kanske livet fullständigt då, men för andra blir det inte det. Det är ingen självklarhet att bli förälder – det finns många, som av olika anledningar, inte kan få barn. Vissa är ju menade att bli mammor eller pappor och tycker det är det roligaste som finns. Men jag tycker annat är roligt, sa Loreen som också har hade sin mamma med sig som stöd under resan med Melodifestivalen 2023.

Loreen Talhaoui med mamma Choumicha Talhaoui-Hansson
Loreen Talhaoui med mamma Choumicha Talhaoui-Hansson under Melodifestivalen 2017. I årets mello tävlar hon med segertippade låten Tattoo.

– Kvinnorna på min mammas sida är starka kvinnor som har kämpat för sin självständighet och frihet. Jag tror att det går i generationer, det finns något som… det är som ett kall jag har, en jättestark kraft inom mig och jag tror att den finns inom alla, på olika sätt, säger Loreen till ELLE.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons