Lotta Engberg och pojkvännen Mikael Sandström

TT

Att Jenny och Niklas Strömstedt hälsar på Lotta Engberg och Mikael Sandström när det nu är dags för en ny säsong av Tillsammans med Strömstedts är kanske ingen jätteöverraskning. Programledaren och tv-läkaren har ju varit ett av Sveriges mest uppmärksammade par sedan deras relation blev offentlig förra våren.

Under premiäravsnittet är de hos doktor Mikael Sandströms lyxvilla i Hallstahammar, som han ju lämnar nu för att flytta ihop med sin Lotta Engberg.

Så reagerade barnen på Mikael och Lottas relation

I programmet slår sig kvartetten ner för att äta middag och då frågar Jenny Strömstedt hur deras barn reagerade på förhållandet.

– Ja, vad sa barnen... De blev bara glada för vår skull, kan jag känna, säger Lotta Engberg.

Jenny Strömstedt menar då att många i vuxen ålder kanske drar sig för att skaffa en ny relation eftersom att andra runt omkring har starka åsikter.

– Jag har inte ens tänkt den tanken, men vad hemskt det hade varit om barnen verkligen hade sagt..., börjar Lotta Engberg och Mikael Sandström fyller i:

– Jo, det hade varit tråkigt. Men vi har haft för kul och vi är för gamla för att bry oss.

Sugen på att smygkika in i Lotta Engberg och Mikael Sundströms nya hus? Klicka här för att se bilderna.

Mikael Sandströms starka ord

Mikael Sandström säger också att de båda lagt ner så mycket tid och kärlek på sina barn att det är dags för dem att tänka lite på sig själva.

– Dels så har man lagt ner ett halvt liv på att barnen ska ha det så bra som möjligt, verkligen ansträngt sig och varit hit och dit och varit förälder så gott man kunnat, och levt för dem så gott man har kunnat, säger han och tillägger:

– Då kan väl de lite ge tillbaka om det inte faller dem på läppen. Så känner jag lite grann.

Jenny Strömstedt håller med, och tycker att barnen faktiskt får unna sina föräldrar lite lycka.

– Och nu när jag vaknar till på riktigt när jag är med Lotta så känner jag att det är vår tid nu. Det är nu! Det är här! Det är nu när den där åker ner i grytan! Det är vår tid, säger han samtidigt som Jenny Strömstedt petar ner en stor räka i fondeuoljan.

Tillsammans med Strömstedts visas på TV4 och TV4 play.

Läs mer:

Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg köper hus ihop

Kända paren som gästar Tillsammans med Strömstedts

Lotta Engbergs kärleksplan med Mikael Soldoktorn Sandström

Mer läsning

Femina