malin berghagen, och lillbabs med sitt barbarn Linn S
Till minne av Barbro "Lill-Babs" Svensson
1:21

Efter reklamen: Till minne av Barbro "Lill-Babs" Svensson

(1:21)

Slå på ljud

Kändisdottern, yogaprofilen, bloggaren och författaren Malin Berghagen, 54, har fyra barn, och de äldsta i skaran är Christopher, 34, och Love Taylor, 32, som hon har tillsammans med exet tillika musikern Dag Taylor. Och med artisten Tommy Nilsson har hon barnen Linn, 26, och Isak Nilsson, 19.

Så träffade Lasse Berghagen sin fru Eva – när han var gift med Lill-Babs

Malin Berghagen hyllar både mor och dotter

Dottern Linn visar mamma Malin Berghagen mer än gärna upp på sina sociala medier, och Linn hänger gärna med mamma på röda mattan-premiärer och kändismingel. Och bara häromdagen, under Barbros namnsdag, hyllade Malin Berghagen sin dotra till skyarna. Detta samtidigt som bortgångna mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson också fick sig en homage.

Linn Nilsson, Malin Berghagen Premiär, filmen ”Det”, Biograf Saga, Stockholm, 2017-09-08(c) Karin Törnblom / IBL

Karin Törnblom/TT

Dotterns fina koppling till Lill-Babs

I våras var det fyra år sedan den älskade artisten Lill-Babs gick bort 80 år gammal. Och nu har hennes tre döttrar Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen börjat författa en bok som går under namnet Vår mamma Lill-Babs som kommer skildra den framlidna mammans liv.

Lill-Babs döttrar skriver bok tillsammans om sin mamma

Systrarna på mamma Barbro "Lill-Babs" Svenssons begravning i Järvsö kyrka i maj 2018.

Systrarna på mamma Barbro "Lill-Babs" Svenssons begravning i Järvsö kyrka i maj 2018.

Malin Berghagen fortsätter sin text:

”Idag är det Barbros dag och två personer som är nära mitt hjärta har varit i mina tankar hela dagen. Min mamma och min dotter Linn Berghagen Nilsson. Båda heter Barbro”, förklarar Malin Berghagen på sina sociala medier samtidigt som hon gör klart att hon under dagen hängt med en vän som gett henne ett litet livstips.

”Idag har jag haft äran att arbeta med min vän Mikael och han är den som i mitt liv myntat uttrycket ‘Kärlekens vänlighet’ Det är bland det vackraste jag hört och jag tänker på det så ofta nu när vi skriver boken om mamma. För om det är någon som verkligen utövade kärlekens vänlighet var det mamma. Och Linn bär inte bara sin mormors namn utan även hennes goda hjärta och omtanke. Så älskade Linn och älskade mamma grattis på namnsdagen! Jag älskar er!”

Kristin Kaspersen visar upp mamma Lill-Babs hus – efter renoveringen

Mest läst