Lily James på röda mattan.

Lily James

James Veysey

Mamma mia-skådespelaren Lily James, 31, gjorde nyss slut med The Crown-skådespelaren Matt Smith, 37 – och verkar trösta sig med kollegan Dominic West.

Matt Smith spelar prins Philip i The Crown tillsammans med Clare Foy.

Matt Smith som Prince Philip i The crown.

Netflix/TT

På bilder som Daily Mail har publicerat syns nämligen Lily James vara intim med skådespelaren Dominic West, 50, som är känd från The Wire och Tomb Raider. West och James spelar just nu in filmen The pursuit of love tillsammans, men verkar ha utvecklat relationen till mer än kolleger. På bilderna syns de två utbyta pussar, sitta nära varandra och hålla om varandra när de åker en elscooter. De ska dock inte ha varit på tu man hand vid fototillfället, utan tillsammans med gemensamma managern Angharad Wood.

Dominic West gift sedan 2010 – känd för "The Affair"

Dominic West i The Wire.

Dominic West som James 'Jimmy' McNulty i The Wire.

TT

Bilderna väcker inte bara uppmärksamhet för att de två kändisarna verkar ha fallit för varandra – Dominic West är nämligen gift. West, som också blivit känd med serien The Affair – som handlar just om otrohet–, har fyra barn med hustrun Catherine FitzGerald, som han gifte sig med 2010. På bilderna, som är tagna i Rom, har Dominic West inte heller på sig sin vigselring.

Efter bilderna i Daily Mail väljer Dominic West att visa enad front med makan. Paret har nu fotats när de pussas, och också publicerat ett pressmeddelande där de skriver att de fortfarande är tillsammans.

"Vårt äktenskap är starkt och vi är verkligen fortfarande tillsammans", skriver de på en handskriven lapp.

I höst drar inspelningen av nya säsongen av "The Crown" igång med Dominic West som prins Charles.

Läs mer:

Carina Bergs tårar efter beslutet med familjen

Så ser Lena Philipsson och Måns Herngrens barn ut i dag

Björn Ulvaeus om frun Lenas sjukdomsbesked: ”Förtvivlad”

Mest läst