Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Marcus Samuelsson ska bli pappa igen

10 dec, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT/Instagram.
Kändiskocken Marcus Samuelsson tävlar just nu i På spåret med Jason Diakité, och har blivit populär bland tittarna.
Nu berättar han att hans familj får utökning – hans fru är gravid med parets andra barn.
”Maya och jag är väldigt glada över att berätta att Zion kommer att bli en storebror”, skriver han på Instagram.
Annons
Här är alla deltagare i På spåret 2021Brand logo
Här är alla deltagare i På spåret 2021

Marcus Samuelsson, 50, har kanske varit ett relativt okänt ansikte för de flesta svenskar fram tills nyligen. Kändiskocken har drivit framgångsrika restauranger i New York, och gjorde dessutom maten på årets Met-gala, men det är först nu när han tävlar i På spåret med vännen Jason ”Timbuktu” Diakité har han blivit ett välkänt ansikte i hela landet.

Der går inte bara bra för den glada kocken i karriären – även på hemmaplan är det lyckliga tider. Nyligen avslöjade På spåret-profilen att han och hustrun Maya, som är modell, ska få sitt andra barn.

”Maya och jag är väldigt glada över att berätta att Zion kommer att bli en storebror”, skrev han till en bild på Instagram föreställande familjen, där alla är klädda i vitt.

Annons

Får en dotter – det ska hon heta

Redan nu vet föräldrarna vad de vill döpa sin dotter till, och det förklarar Marcus Samuelsson i samma Instagram-inlägg.

”Vi kommer att välkomna en flicka på det nya året och döpa henne till Grace Ethiopia. Våra etiopierkamrater har upplevt ett så svårt år, så det betyder mycket för oss att hedra och fira vårt ursprungsland genom vår dotters födelse. Vi sänder vår glädje och ljus till dig och vår gemenskap”, skriver han och avslutar med hashtaggen ”One love” och en emoji föreställandes en etiopisk flagga.

Marcus Samuelsson och Jason Diakité har inte, som en del andra par i tävlingen, parats ihop för att vara med i På spåret – de har varit vänner länge och driver podcasten This moment tillsammans.

The Storytellers – Lyssna med LouiseBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Louise
Annons