Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Maria Lundqvist och yngre kärleken stoppas från att jobba ihop

02 dec, 2021 
AvJessica Rådne
maria lundqvist och kristoffer hellström
Maria Lundqvist och den 21 år yngre kärleken Kristoffer Hellström stoppas från att jobba ihop. Detta sedan en årlig tradition har fått ställas in.
Annons
Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
Kända par med stor åldersskillnad

Skådespelaren Maria Lundqvist, 58, träffade sin älskling Kristoffer Hellström, 37, för tolv år sedan när de båda jobbade ihop med en föreställning i Karlstad.

”Delar av ensemblen gick till Klaraviksgrillen för en snabb lunch. Jag tog en kebab och stämningen var skön om än lite spänd av förväntan då vi alla inte kände varandra. Den enda som på riktigt allvar kom fram var Han”, har Maria tidigare skrivit om deras första möte i ett inlägg på Instagram.

”Hans sätt av avväpna för att komma kärleksfullt närmre inpå eller för den delen dundra in så att man häpnar och backar i ren förskräckelse håller fortfarande i sig!!”, skrev hon vidare.

Kärleken består, men i veckan stötte paret på ett oväntat förhinder.

Maria Lundqvist stoltserar med kärlekens konsert

maria lundqvist och kristoffer hellström på röda mattan 2021
Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström på röda mattan hösten 2021.

Första helgen i december var planen att Kristoffer, som är både sångare och skådespelare till yrket, skulle ge sin årliga julkonsert i Förslövs kyrka i norra Skåne. Två dagar innan konserten skrev Maria stolt på Instagram att ”Denna kväll kommer styras och leverera det bästa av den bästa: min älskling, Kristoffer Hellström, och jag skall få vara hans gästartist !!!”. Hon lade upp en bild på konsertens affisch där det utlovades ”en stämningsfull och varm kväll, allt paketerat i strålande julskrud”.

Annons

Redan dagen därpå meddelade Maria att konserten ställts in.

Vädret ställer till det för Kristoffer Hellström

”Är det inte Covid så är det Kung Bore!!”, börjar det nya inlägget på Instagram. Maria har åter igen postat bild på konsertaffischen samt skrivit ett meddelande där hon förklarar den nu uppkomna situationen.

”På grund av rådande omständigheter i trafik och väder har vi blivit tvungna att ta det tråkiga beslutet att ställa in årets julkonsert, Strålande Jul”, skriver Maria.

”Vi är otroligt ledsna över detta men hoppas på förståelse och hoppas också att ni tar hand om er, håller er varma och säkra - så ser vi fram emot att ses nästa år istället”, fortsätter hon och meddelar att alla biljetter kommer att återbetalas.

Relationen har tidigare stött på hinder

Maria och Kristoffer har stött på prövningar förut. I början av deras relation för tolv år sedan reagerade människor i deras närhet på åldersskillnaden på 21 år, något Maria har berättat om i podcasten Nemo möter en vän.

– Många mötte alltihop med stor skepsis. Många av de vänner som jag kanske inte har kvar längre mötte det med att det var sjukt, äckligt och fånigt, berättade Maria Lundqvist i podcasten 2017.

Maria Lundqvist med sina barn Arvid, Alva, Nora och Anton på premiären av Livet är en schlager på Cirkus i Stockholm.

Maria har fyra barn med sin exmake Mikael Bengtsson. Sönerna Anton och Arvid samt döttrarna Alva och Nora, har därmed Kristoffer som bonuspappa.

Foto: TT

Annons