Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Märtha Louise och Durek avslöjar stor nyhet

13 nov, 2020 
AvSebastian Mattsson
FotografTT
Prinsessan Märtha Louise och pojkvännen Durek Verrett har en stor nyhet om sin relation.
Annons
De 11 vackraste kungliga brudklänningarnaBrand logo
De 11 vackraste kungliga brudklänningarna

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett gick i maj 2019 ut och berättade för första gången offentligt om sitt förhållande. Deras relation har blivit rejält omskriven – och vållat ett par skandaler.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Durek planerar att fria till Märtha Louise

Kungaparet har godkänt Dureks plan att fria.

Nu har har Durek beslutat sig för att ta förhållandet till nästa nivå. I en ny intervju med det amerikanska magasinet Vanity Fair, där Märtha Louise och Durek intervjuas tillsammans, avslöjar den sistnämnde att han planerat att fria till sin kungliga flickvän. Han har till och med approcherat Märtha Louises föräldrar, kung Harald och drottning Sonja, och bett om deras välsignelse.

Den ursprungliga planen var att fria under parets resa till Hawaii i februari. Märtha Louise och schamanen hade hyrt en villa på ön Oahu, med gott om plats för hela den norsk-amerikanska storfamiljen som var med på resan: Prinsessan Märtha Louise tre döttrar Maud, 16, Leah, 14, och Emma, 11, Shaman Dureks syster Angelina Verrett, 46, och hennes döttrar Alexandria och Natalia samt Angelinas tidigare svägerska Maggie Alava med familj.

Annons

Durek valde dock att vänta med frieriet. Anledningen är fin: han ville att resan istället skulle användas för att bearbeta sorgen efter Ari Behns tragiska bortgång i december.

Drottning Sonja reagerade på Durek

Märtha Louise berättar i intervjun om mamma Sonjas första, ambivalenta reaktion när hon fick höra om sin dotters nye pojkvän.

– Det hade gått tre år och jag hade inte haft en pojkvän. När jag berättade för henne att jag hade fått en pojkvän och hon frågade vem det var..., säger Märtha Louise och fortsätter.

– Jag vet inte om jag kan säga så mycket om det, för att vara ärlig. Det är väldigt komplext. I USA är man mer öppen för det. I Norge är det väldigt, väldigt, extremt kontroversiellt. Jag borde vara tillsammans med en vd eller en lord av något slag. Att vara tillsammans med en schaman, det är väldigt utanför boxen. Det är galet.

Men vi vet alltså inte med säkerhet om Durek har friat till Märtha Louise än. Paret lär avslöja det på sina sociala medier inom sinom tid.

Läs mer:

Annons